Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Responding to the spread of coronavirus – Message from our Managing Director

Ködös hegycsúcs.

Energia a rugalmassághoz Folyamatos működés

Amint egyre több vállalkozás lép a digitalizálás útjára, a kihívást nem csupán a folyamatos világítás jelenti. Az üzleti rendszerek és értékes adatforrások védelme is lényeges.
A folytonosság biztosítása és a kockázatkezelés is fontossá válik. Segítségünkkel vállalkozása a jelenben folyamatosan tud működni, egyúttal pedig az energiával kapcsolatos későbbi bizonytalanságokkal szemben is védelmet élvez a jövőben.
Teljes mértékben függünk az energiaellátástól, és az ellátásban bekövetkező bármilyen szünetelés működési leállást is jelent – ami igazi rémálom. Az ellátás folyamatossága kulcsfontosságú nemcsak a hálózat szempontjából, hanem tartalékrendszereink teljesítményére nézve is.”
Energy Manager, Food and Drink Manufacturer, UK

Biztosítsa az ellátás folyamatosságát

Tegye megbízhatóvá az energiaellátást, és tartalékolja az energiát a jövőben adódó helyzetekre a helyszíni energiatermelő és -tároló megoldásaink segítségével. Üzleti tevékenysége és ügyfelei így védelmet fognak élvezni még akkor is, ha rendszerhiba történik.

Csökkentse a működési hibákat

Modernizálja energia-infrastruktúráját, hogy megbízhatóbb legyen, és így kevesebb leállást és költséget eredményezzen. Helyszíni energiaberendezései élettartamának növelésében is segíthetünk olyan felismerések révén, amelyek idejekorán figyelmeztetnek a lehetséges berendezési hibákra.

Csökkentse a kereskedelmi kockázatokat

Léptessen életbe egy olyan kereskedelmi stratégiát, amely tükrözi a kockázatvállalási hajlandóságát, segít a költségek pontos előrejelzésében és kezelésében emellett pedig védelmet nyújt a piaci ingadozásokkal szemben, így egy kiszámítható költségalapot tesz lehetővé. Vállalatunk nagysága, szakértelme és tapasztalata révén innovatív kereskedelmi lehetőségeket tudunk kínálni az Ön igényeinek megfelelően.

Feleljen meg még maradéktalanabbul a szabályozásoknak

Csökkentse a meg nem felelőségből adódó kockázatokat, és küszöbölje ki a káros hatással járó eseményeket és az esetleges büntetéseket – ebben segítenek energiagazdálkodási platformjaink intelligens megoldásai, valamint a szabályozási kérdésekkel és a megfelelőséggel kapcsolatos szakértői iránymutatásunk.

Élvezzen védelmet a piaci változásokkal szemben

Alakítson ki egy hosszú távú energiastratégiát az energiapiacokra vonatkozó széles körű tapasztalatainkra támaszkodva. Biztonságban érezheti magát a jövőbeni piaci zavarokkal szemben, egyúttal pedig az energiatechnológia legújabb innovációinak előnyeit is élvezheti.