Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Responding to the spread of coronavirus – Message from our Managing Director

hullámok.

Energia a teljesítményhez Növeli üzlete értékét és hatékonyságát

A zökkenőmentes működés és a költségek kordában tartása kiemelt fontosságú, az energia pedig mindkét területen jelentős tényező – ennek ellenére a vállalatok gyakran nem mérik fel az energia jelentőségét, és nem gazdálkodnak vele hatékonyan. Pedig a megfelelő energia-gazdálkodás segíthet mindkét területen, ösztönzően hathat az üzleti tevékenységre.
Támogatjuk abban, hogy üzleti céljai eléréséhez a legtöbbet hozza ki az energiaforrásaiból, figyelmébe ajánlva a vállalata napi teljesítményt javító új technológiákat és szolgáltatásokat.
Üzleti tevékenységünk rendkívül összetett. Az üzemeltetési vezetőinknek ezernyi dologra kell odafigyelnie. De azzal, hogy az energiára összpontosítunk, már pozitív irányban kezdenek változni a dolgok.
CFO, Retail, Nord America

Mit nyer velünk az ön vállalkozása?

Összegyűjtöttük azt az öt területet, amelyen segíthetünk önnek a hatékonyabb energiagazdálkodásban és a jobb működési eredmény elérésében

Tegyen szert olyan tudásra, amelynek birtokában cselekedni tud

Támogatjuk abban, hogy folyamatosan nyomon követhesse energia-infrastruktúrája, berendezései működését, és feltárja a kevésbé hatékony területeket fejlett elemző platformjaink, technológiáink és ellenőrzési módszereink segítségével. A megszerzett adatok birtokában hatékony lépéseket tehet, amelyekkel növelheti a teljesítményt.

Optimalizálja működését

Segítünk maximálisan kihasználni a rendelkezésre álló erőforrásait. A begyűjtött energiafelhasználási adatok alapos összehasonlító elemzésének köszönhetően javíthatja vállalkozása működését. Az előrejelző elemzések pedig elősegítik a működési folyamatok szabályozását, így ön csökkentheti a költséges leállások számát, mérsékelheti a veszteség mennyiségét. E mellett adatgyűjtő, feldolgozó és elemző rendszerünk abban is segít, hogy üzlete gyorsan reagálhasson a változásokra és növelhesse a termelékenységét.

Növelje az energiahatékonyságot

Segítünk tökéletesíteni a gyártási folyamatokat, csökkenteni az energia-felhasználást, energia-hatékony technológiáinkkal és megoldásainkkal biztosítjuk a szén-dioxid kibocsátásával kapcsolatos céljai elérését. A jövőben azt is eldöntheti, hogyan és mikor használ fel energiát, hogy igénybe vehesse a szolgáltatók által kínált kedvezményeket. Ezen túlmenően abban is támogatjuk, hogy energiatermelő berendezései integrálásával növelje vállalata összteljesítményét.

Szárnyalja túl kitűzött pénzügyi céljait

Szabályozza ön az energiaköltségeit: innovatív és rugalmas kereskedelmi csomagjaink jobb cash flow-t, a jövőbeni költségek pontosabb felmérését, valamint megtérülő befektetéseket tesznek lehetővé. Szolgáltatási csomagjainkkal új energia-berendezéseket telepíthet tőkebefektetés nélkül.

Tegye egyszerűbbé energiagazdálkodását

Szakértőink bevonásával segítünk szabványosítani és egyszerűsíteni vállalata energetikai koncepcióját. További előny, hogy nem kell többé időt és fáradságot nem kímélve több szolgáltatóval kapcsolatban állnia vagy eltérő technológiákból származó adatokat összefésülnie.