Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Logó – jobb épületek.
News post

A Better Buildings® finanszírozó partnere

Az Egyesült Államok energetikai minisztériuma a Better Business® kezdeményezés finanszírozó partnerévé nevezte ki a Direct Energy üzleti területet

A Centrica plc a mai napon bejelentette, hogy az energetikai minisztérium (DoE) a Direct Energy üzleti területet jelölte ki finanszírozó partnerré a Better Business kezdeményezésben, amelynek célja, hogy állami és magánszervezetek energiahatékonysági és megújuló projektjeit segítse pénzügyi támogatáshoz.

A Centrica Elosztott energia- és áramellátás üzleti területének partnereként a Direct Energy üzleti terület a legújabb elosztottenergia-rendszereket kínálja vállalkozásoknak és más nagy energiafelhasználóknak, segítve ezzel a vevőknek kézben tartani az energiaköltségeket, növelni a telephelyi rugalmasságot, és csökkenteni a szén-dioxid-kibocsátást.

Todd Sandford, a Centrica észak-amerikai Elosztott energia csapatának rangidős alelnöke elmondta: „Jövőképünknek megfelelően átfogó energetikai megoldásokat kívánunk nyújtani, amelyek segítenek a vevőknek költségből fenntartható versenyelőny forrásává változtatni az energiát.

„Örömmel nyújtunk vevőinknek végpontok közötti szolgáltatásokat – a felismeréstől az optimalizálásig és a megoldásokig – a megfelelő energetikai megoldást a megfelelő helyen és a megfelelő módon, ezáltal üzleti előnyhöz juttatva őket.  Megoldásaink igényre szabott finanszírozási csomagban is szállíthatók a Better Buildings kezdeményezésen keresztül.”

A Direct Energy Business és a helyi áramellátási és energetikai megoldások vezető szállítójaként számon tartott, a Centrica Elosztott energia- és áramellátás üzleti területe által 2016-ban felvásárolt ENER-G Rudox mostantól elérhető lesz a DoE Financial Navigator online keresőeszközében. Az idén januárban indult webhely célja, hogy segítsen a vállalkozásoknak megismerni a finanszírozási lehetőségek széles választékát, és azonosítani az energiahatékonysági projektjeik tekintetében számításba vehető finanszírozási lehetőségeket. További kiemelkedő pénzügyi partnerek a Bank of America, a Citi, a PACE-finanszírozók, a zöld bankok, innovatív finanszírozási startup vállalkozások és kutatóközpontok.

További tudnivalókért látogasson el a:  https://betterbuildingssolutioncenter.energy.gov/partners/direct-energy-businessweboldalra.

 

_____

Ha újságíróként szeretne kapcsolatba lépni médiaügyekért felelős csapatunkkal, vegye fel velünk a kapcsolatot: media@centrica.com

.