5 költségcsökkentési lehetőség a hatékony energiagazdálkodásban

Egyensúly a kereskedelmi siker és a környezeti felelősségvállalás között #ThisIsPositiveEnergy

Új útmutatónk letöltése

Lehetőségek felderítése a kihívásokkal teli időkben 

A termelés maximalizálása és a költséggazdálkodás központi téma a szervezetek életében. Egy jól kidolgozott stratégiával, az energiafelhasználás hozzájárulhat az üzleti hatékonyság és a teljesítmény növeléséhez. 

Szervezetek világszerte, akárcsak Magyarországon, egy olyan bizonytalan piaccal szembesültek, melyre még korábban nem volt példa. A működés során folyamatosan törekszenek arra, hogy növeljék a hatékonyságot, kiadásaik csökkentése mellett, ezáltal közelebb kerüljenek ügyfeleikhez az üzlet sikerességének elérése érdekében.

Nézzék meg, hogy az energiaköltségek 20%-os csökkentésével, ugyanazt a nettó profitot lehet elérni, mint az eladások 5%-os növelésével.

Új útmutatónk letöltésével megismerheti azt az 5 lehetőséget, melyek megkönnyítik és optimalizálják a vállalata energiagazdálkodását.

  • Tudjon meg többet a vállalkozása előtt álló kihívásokról 
  • A megoldás, a folyamat és a legfontosabb előnyök mindezek megvalósításához
  • Mit tanulhatunk az ezeket megvalósító vállalatok tapasztalataiból?
  • Hogyan csináljuk?

Amennyiben szeretne részletes tájékoztatást kapni az útmutatóban taglalt megoldásunkkal kapcsolatban, kérem vegye fel Velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségen és szakértőink örömmel állnak rendelkezésére: centricabusinesssolutions.HU@centrica.com.

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.