5 költségcsökkentési lehetőség a hatékony energiagazdálkodásban

Egyensúly a kereskedelmi siker és a környezeti felelősségvállalás között
#ThisIsPositiveEnergy

Új útmutatónk letöltése

Lehetőségek felderítése a kihívásokkal teli időkben 

A termelés maximalizálása és a költséggazdálkodás központi téma a szervezetek életében. Egy jól kidolgozott stratégiával, az energiafelhasználás hozzájárulhat az üzleti hatékonyság és a teljesítmény növeléséhez. 

Szervezetek világszerte, akárcsak Magyarországon, egy olyan bizonytalan piaccal szembesültek, melyre még korábban nem volt példa. A működés során folyamatosan törekszenek arra, hogy növeljék a hatékonyságot, kiadásaik csökkentése mellett, ezáltal közelebb kerüljenek ügyfeleikhez az üzlet sikerességének elérése érdekében.

Nézzék meg, hogy az energiaköltségek 20%-os csökkentésével, ugyanazt a nettó profitot lehet elérni, mint az eladások 5%-os növelésével.

Új útmutatónk letöltésével megismerheti azt az 5 lehetőséget, melyek megkönnyítik és optimalizálják a vállalata energiagazdálkodását.

  • Tudjon meg többet a vállalkozása előtt álló kihívásokról 
  • A megoldás, a folyamat és a legfontosabb előnyök mindezek megvalósításához
  • Mit tanulhatunk az ezeket megvalósító vállalatok tapasztalataiból?
  • Hogyan csináljuk?

Amennyiben szeretne részletes tájékoztatást kapni az útmutatóban taglalt megoldásunkkal kapcsolatban, kérem vegye fel Velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségen és szakértőink örömmel állnak rendelkezésére: centricabusinesssolutions.HU@centrica.com.