Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Energiával kapcsolatos tervei finanszírozása Fokozza energiastratégiája hatékonyságát a Centrica Business Solutions számtalan rugalmas kereskedelmi és finanszírozási lehetőségével.

A Centrica Business Solutions rugalmas és átlátható kereskedelmi lehetőségeinek köszönhetően az elosztottenergia-megoldások mostantól minden eddiginél egyszerűbben elérhetők. Jelenleg is világszerte több ezer vállalkozásnak segítünk abban, hogy felismerjék, hogyan tehetik vállalkozásukat még fenntarthatóbbá.

 

Az energiaipar terén hosszú évek óta betöltött vezetői szerepünk, erős vállalati mérlegünk, finanszírozási lehetőségeink széles skálája és a kereskedelmi szakértelmünk kombinációjával biztosítjuk, hogy vállalkozása képes legyen elérni a költségcsökkentésre, az energiabiztonságra és a fenntarthatóságra vonatkozóan kitűzött célokat.

63%

A fenntartható vállalkozások részletes stratégiával rendelkeznek a hatékonysági és elosztottenergia-megoldásokkal kapcsolatos befektetéseket illetően.

73%

A vállalkozások egyetértenek abban, hogy a hatékonyság legjobban a technológia és a jobb működési gyakorlatok segítségével javítható.

66%

A fenntartható vállalkozások az energiatechnológiák és az eszközök egyesítésével maximalizálják a befektetések megtérülését.

Forrás: Az elosztott energia jövőbeli trendjei, című beszámoló, Centrica Business Solutions, 2019.

Előnyök

  • Olyan kereskedelmi megállapodást köthet, amely tökéletesen megfelel az Ön egyedi igényeinek, kockázatvállalási hajlandóságának és pénzügyi célkitűzéseinek.
  • A megoldásokat és szolgáltatásokat egy olyan szerződés keretében kapcsolhatja össze, amely a technológiát, a folyamatos karbantartást és a finanszírozást is magában foglalja.
  • Megszüntetheti a tőkeráfordítás szükségességét, és a Centrica vagy harmadik fél általi finanszírozás révén költség-kiszámíthatóságra tehet szert.
  • Kereskedelmi kockázatát úgy kezelheti, hogy a megoldások karbantartására és rendelkezésre állására vonatkozó felelősség továbbra is a Centricát terheli.
  • Kézben tarthatja az anyagköltség és a szállító feletti ellenőrzést, de úgy is dönthet, hogy British Gas-ellátást integrál ugyanazon szerződésbe.
Finanszírozási lehetőségek

Rugalmas kereskedelmi és eszközfinanszírozási modelleket kínálunk, amelyek konszolidált beszerzéssel, folyamatos üzemeltetési támogatással és a megoldások karbantartásával kapcsolatos csomagokkal párosulnak.

Miért éppen a Centrica Business Solutions?

  • Nulla tőkebefektetést garantáló lehetőségeink széles választéka lehetővé teszi ügyfeleink számára a fejlett energiamegoldások tőkebefektetés nélküli bevezetését.
  • Számos technológiáink, többek között Energy Insight megoldásunk, valamint elemzési, optimalizálási és helyi termeléssel kapcsolatos megoldásaink is ügyfeleink rendelkezésére állnak
  • Elkötelezett kereskedelmi csapataink az ügyfelekkel együttműködve dolgoznak a megfelelő kereskedelmi megállapodások azonosításán
  • Egy komoly háttérrel és tapasztalattal rendelkező, 200 éves FTSE 100 vállalat, amelynek megoldásai világszerte 34 országban vannak jelen
  • Az alkalmazottak, a látogatók és a szélesebb közösség biztonságáról díjnyertes egészségügyi és biztonsági csapatunk gondoskodik

Lépjen velünk kapcsolatba, és tudjon meg többet arról, hogyan segíthetünk az energiával kapcsolatos törekvéseinek finanszírozásában.