1. Kezdőlap
  2. > Energia Megoldások

Szolártechnológia

Használja fel a Nap erejét és spóroljon áramszámláin egy fenntartható, megbízható és költséghatékony energiaforrással.

A napelemes rendszer egy megújulóenergia-termelő technológia, amely elnyeli a napsugarakat és villamos árammá alakítja azokat. Napelemek telepítésével a vállalkozások kihasználhatják rendelkezésre álló eszközeiket, például tetőiket, parkolóikat vagy szabad földterületeiket, hogy saját, hatékony energiaellátást hozzanak létre ahelyett, hogy a hálózatból vásárolnák a drága elektromos áramot.

A napelemek által előállított energia felhasználható közvetlenül a helyszínen, eltárolható későbbi felhasználás céljából, csökkentve a csúcsidőszakok energiaköltségeit, vagy bizonyos esetekben visszatáplálható a hálózatba, további bevételi forrást teremtve ezáltal. Ez a fajta energia 100%-ban fenntartható, megbízható és költséghatékony – ideális választás olyan vállalkozások számára, amelyek csökkenteni szeretnék energiaköltségeiket és szén-dioxid-kibocsátásukat.

Használja ki a megújuló energiaforrás előnyeit

Tudjon meg többet napelemes megoldásunkról

Nézze meg videónkat, hogy megtudja, miért kell a napenergiának az energiastratégiájának szerves részét képeznie. Használjon 100%-ban megújuló energiaforrást, és termeljen költséghatékony villamos energiát a helyszínen.

Előnyök vállalata számára

  • Alacsonyabb villamosáram-költségek és a hálózattól való függés csökkentése a helyszínen megtermelt elektromos áramnak köszönhetően.
  • Költségvetési stabilitás a kiszámítható áram- és a pontosan előre jelezhető üzemeltetési költségeknek köszönhetően.
  • Bevételi forrás létrehozása a feleslegben előállított energia hálózat felé történő értékesítésével.
  • Alacsonyabb csúcsidőszakos extra költségek, mivel a naperőművel előállított energia a tárolás révén magasabb díjsávos időszakban is felhasználható, és így az áramszámla akár a felére is csökkenthető.
  • Javul a megbízhatóság és a rugalmasság mértéke, mivel a naperőművel előállított energia a tárolás révén áramszünet alkalmával is felhasználható.
50%
A szolártechnológia használatával hálózati fogyasztása körülbelül 50%-át is kiválthatja tiszta energiával
30%
A szolártechnológia akár 30%-kal is csökkentheti villamosáram-költségeit
5 év
Legtöbb ügyfelünk szolártechnológia-befektetése 5–8 éven belül megtérül
Töltse le vásárlói útmutatónkat és ismerje meg, hogy a Centrica Business Solutions hogy tud segíteni szervezetének napelemes rendszer és tárolórendszer kiépítésében.
Hogyan működik a napelemes rendszer?

Toyota: Napenergia használata az üzem energiaellátására

Az Egyesült Királyság gyárban üzemelő legnagyobb fotovoltaikus (PV) napenergia-rendszerét hoztuk létre a Toyota számára.

Miért éppen a Centrica Business Solutions?

  • Olyan egyéni szolártechnológiai-megoldásokat tervezünk, amelyek maximálisan kihasználják az adott telephely energiatermelési lehetőségeit.
  • Aggodalommentes befektetés, mivel az iparágban legjobb garanciáink és jótállásaink bizonyítják elkötelezettségünket.
  • Tapasztalatunk és eredményeink magukért beszélnek, hogy mindenképp megtaláljuk vállalkozása számára a legjobb szolártechnológiai megoldást.
16000+
is több szolárrendszert telepített a Centrica Business Solutions világszinten
240+
240 MW feletti szolárrendszert telepítettek szakértői csapataink világszinten
750+
is több GWh tiszta energiát termeltek már napelemes rendszereink világszinten
Ismerje meg, hogy javíthatja vállalata fenntarthatóságát és hatékony működését