Hogyan dolgozunk

Fedezze fel, hogy a Centrica Business Solutions segítségével miképp tudja ígéretes ötleteit fenntartható vállalkozásokká alakítani

Ugrás ide:  Hogyan nyújtjuk szolgáltatásainkat  |  Módszereink  |  Az Ön energiaútja


A Centrica Business Solutions újfajta módon közelíti meg az energiával kapcsolatos ügyeket – embereink szakértelmét az elosztott energia hatékonyságával kombináljuk, hogy biztosan elérhesse üzleti célkitűzéseit. Ez a módszer a Megközelítésünk nevet viseli és alapját az Ön energiaútja képezi. Ez egy személyre szabott energiastratégia és terv, amelynek középpontjában üzleti célkitűzései állnak.

A stratégiai iránymutatás, az iparági szakértelem, az innovatív technológia, a rugalmas finanszírozás és a teljes élettartamon át tartó támogatás egyedülálló kombinációja biztosítja, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki az új lehetőségekből, gyorsan reagálhasson a piac változásaira, valamint megszüntethesse és kiküszöbölhesse a komplexitásokat, illetve a kockázatokat.

70%
tartja úgy a vállalkozásoknak, hogy kereskedelmi és műszaki szakértelemre van szüksége az energiastratégiában rejlő növekedési lehetőségek kiaknázásához
66%
aggódik a vállalati ügyfeleknek az energiagazdálkodás növekvő összetettsége miatt
67%
aggódik a vállalatoknak az energiaellátás felügyeletének és biztosításának hiánya miatt

Egy változó világ az energia új megközelítését igényeli

Tudjon meg többet a Megközelítésünkről és az Ön energiaútjáról
Nézze meg videónkat, amelyből megismerheti, hogy a Centrica Business Solutions miképp biztosítja ezt a fajta megközelítést, valamint hogyan segít a szervezeteknek kihasználni az új technológiák, az új ötletek és az újfajta gondolkodásmód nyújtotta előnyöket.

Együttműködésünk ügyfeleinkkel

Feltárás

Szakértőink első lépésben feltérképezik üzleti céljait, energiaprofilját és kihívásait. Telephelye és elgondolásai felmérésével meghatározzuk a lehetséges cselekvési pontokat.

Azonosítás

Energiastratégiai és megoldásfejlesztési csapatunk a feltárt lehetőségeket az Ön igényeire formálja. Önnel együtt dolgozva sorrendbe állítjuk őket, és meghatározzuk az Ön egyedi energiaútját.

Tervezés

Tervezői csapatunk megtervezi a szervezete számára korábban tárgyalt műszaki megoldást. Önnel együtt dolgozva megállapítjuk a megvalósíthatóságot és pontosítunk a megoldás specifikációin.

Finanszírozás

Kereskedelmi szakértőink több lehetőséget is felkínálnak a tőkeberuházástól kezdve a rugalmas finanszírozási opciókig, hogy szervezete minimalizálhassa a kockázatokat és biztosíthassa a szükséges pénzügyi hátteret.

Telepítés

A telepítést végző csapatunk telepíti megoldást telephelyére vagy telephelyeire. A megoldás üzembe helyezése és aktiválása gondos felügyelet mellett történik, hogy az zökkenőmentesen történjen és csak a legminimálisabb szinten zavarja mindennapi üzletmenetét.

Karbantartás

Az üzembe helyezést követően üzemeltetési és karbantartási csapataink továbbra is az Ön szolgálatára állnak, számos értékesítés utáni megoldásunk biztosítja az optimális működést és a folyamatos értékteremtést.

Optimalizálás

Csapataink rendszeresen, proaktív módon kutatják energiafelhasználása fejlesztésének és optimalizálásának lehetőségeit, és azokról az időszakos találkozókon beszámolnak Önnek.

Az Ön energiaútja

Vállalkozására szabott energiagazdálkodási lehetőség

Az Ön energiaútja egyértelműen meghatározza az energiagazdálkodási rendszer megvalósításának módját – meghatározza a célokat, a lehetőségeket, a telepítési opciókat, valamint biztosítja a folyamatos támogatást és optimalizálást.

 • Üzleti célkitűzésekhez jól átlátható energiastratégiát társít
 • Meghatározza a vonatkozó trendeket, szabályozásokat és kihívásokat
 • Felvázolja az energiagazdálkodási lehetőségeket és kereskedelmi opciókat
 • Adatokat biztosít és segítséget nyújt a döntés-előkészítő tanulmány megalkotásában
 • Összesíti a fejlesztési mérföldköveket és meghatározza az ütemtervet
 • Meghatározza az erőforrásigényeket és a szükséges intézkedéseket 

Előnyök szervezete számára

Energiaátalakítási megközelítésünk a gazdasági sikereket a környezetvédelmi felelősségvállalással egyesíti. És mivel minden energiaút eltérő, szakértőink a technológiák, a megoldások és a szolgáltatások kombinációját egyéni üzleti igényeihez igazítják.

Minden lépést szakértői erőforrásokkal, bizonyított folyamatokkal és teljes körű elszámoltathatósággal támasztunk alá – biztosítva ezzel, hogy vállalkozása igazodhasson pénzügyi és környezetvédelmi terveihez.

 • Alacsonyabb szén-dioxid-terhelés az olyan technológiák és szolgáltatások alkalmazásának köszönhetően, amelyek feltárják az energiapazarló pontokat és csökkentik a pazarlás mértékét
 • Nagyobb profit az alacsonyabb energiaszükségleteknek és a versenyelőny megteremtésének köszönhetően
 • Minimalizált kockázatok az energiagazdálkodással kapcsolatos üzleti célok és környezeti kockázatok mihamarabbi meghatározása révén
 • Márkanév-erősödés, amely javítja a fenntarthatósággal kapcsolatos jó hírnevét ügyfelei, alkalmazottjai és befektetői körében
 • Jogszabályi megfelelés biztosítása a szakértői iránymutatásunknak, jogszabályi ismereteinknek és kockázatcsökkentő kereskedelmi opcióinknak köszönhetően
 • Erőforrás-korlátozások leküzdése a teljes élettartamra kiterjedő támogatás révén, amely biztosítja az új technológiák megismerését, bevezetését és kezelését
 • Komplexitás csökkenése a fenntarthatósági célkitűzéseit hatékonyan elemző módszertanunknak köszönhetően
 • Egyértelműen meghatározott terv, amely garantálja az „Ön energiaútjának” sikerességét és üzleti fenntarthatósági céljainak elérését
Ismerje meg, hogy az energiával kapcsolatos megközelítésünk miként segítheti szervezetét