Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rólunk Energetikai szakértelmet és elosztott energiával kapcsolatos megoldásokat kínálunk világszerte a különböző vállalatoknak, hogy javíthassanak üzemeltetési hatékonyságukon, rugalmasabbak lehessenek, és megvalósíthassák üzleti terveiket.

A Centrica Business Solutions tevékenysége kiterjed az Egyesült Királyság és Írország mellett Európára, valamint Észak-Amerika egyes területeire is, mindenhol élen járva az elosztottenergia-megoldások terén. Szakértelmünkkel egy olyan világban segítünk ügyfeleinknek mind pénzügyileg, mind környezetileg fenntarthatóbbá válni, ahol az energiaárak kiszámíthatósága egyre csökken, az ellátásbiztonság folyamatosan ingadozik, és szinte naponta jelennek meg újabb és újabb technológiák.

Az olyan, az energetikai piacot meghatározó szereplők akvíziciójának köszönhetően, mint az ENER-G, Panoramic Power, REstore, Vista Solar, CES Energy és Smart Watt nemcsak innovatív gondolkodást, hanem energiával kapcsolatos információkat, optimalizálási és helyi energiatermelési megoldásokat is biztosítunk ügyfeleinknek, hogy elérjék céljaikat.

Energia Betekintés
18,2BN
összegyűjtött adatpont havi
Helyi Energiatermelés
3200+
kapcsolt hő- és áramtermelő egység gyártása
Keresletösztönzés
2,5GW
teljesítmény az összes optimalizált eszköz révén

Erőteljes globális jelenlétünknek köszönhetően több mint 5000 ügyfélnek nyújtunk támogatást 34 országban.

Vezető szerep az energetikában

Három kiemelt terület van, amelyen keresztül szeretnénk ösztönözni az innovációt és az eltérő gondolkodásmódot az elosztott energia piacán belül.

Vezető energiaellátó és szolgáltató vállalatként kulcsfontosságú szerepünk lehet az éghajlatváltozással szembeni küzdelemben. Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy segítsünk nekik elérni a környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos céljaikat.