Rólunk

Energetikai szakértelmet és elosztott energiával kapcsolatos megoldásokat kínálunk világszerte a különböző vállalatoknak, hogy javíthassanak üzemeltetési hatékonyságukon, rugalmasabbak lehessenek, és megvalósíthassák üzleti terveiket.

A Centrica Business Solutions tevékenysége kiterjed az Egyesült Királyság és Írország mellett Európára, valamint Észak-Amerika egyes területeire is, mindenhol élen járva az elosztottenergia-megoldások terén. Szakértelmünkkel egy olyan világban segítünk ügyfeleinknek mind pénzügyileg, mind környezetileg fenntarthatóbbá válni, ahol az energiaárak kiszámíthatósága egyre csökken, az ellátásbiztonság folyamatosan ingadozik, és szinte naponta jelennek meg újabb és újabb technológiák.

Az olyan, az energetikai piacot meghatározó szereplők akvíziciójának köszönhetően, mint az ENER-G, Panoramic Power, REstore, Vista Solar, CES Energy és Smart Watt nemcsak innovatív gondolkodást, hanem energiával kapcsolatos információkat, optimalizálási és helyi energiatermelési megoldásokat is biztosítunk ügyfeleinknek, hogy elérjék céljaikat.

Egyensúly Földünk fenntarthatósága és az üzleti igények között – Mi segítünk megtalálni
Energia Betekintés
18,2BN
összegyűjtött adatpont havi
Helyi Energiatermelés
3200+
kapcsolt hő- és áramtermelő egység gyártása
Keresletösztönzés
2,5GW
teljesítmény az összes optimalizált eszköz révén
Erőteljes globális jelenlétünknek köszönhetően több mint 5000 ügyfélnek nyújtunk támogatást 34 országban.
Vezető szerep az energetikában

Három kiemelt terület van, amelyen keresztül szeretnénk ösztönözni az innovációt és az eltérő gondolkodásmódot az elosztott energia piacán belül.

Új gondolkodás
Az energia világa átalakulóban van, és egyre több ügyfél, alkalmazott és befektető várja el a vállalatoktól, hogy felelősen tervezzék a szén-dioxid-kibocsátásukat, és a jövőre nézve alacsony szén-dioxid-kibocsátást célozzanak meg. Az igazán sikeres vállalatok folyamatosan új megoldásokat keresnek, hogy egyensúlyba hozzák a pénzügyi és környezetvédelmi céljaikat, ezzel fenntarthatóvá téve működésüket. Mi abban támogatjuk ügyfeleinket, hogy megismerjék az energiával kapcsolatos lehetőségeiket, és felismerjék, hogy az energia most már nemcsak költség, hanem stratégiai eszköz is.
Új technológia
Átfogó elosztottenergia-megoldásokat kínálunk, hogy ügyfeleink kiaknázhassák a teljesítményben, a rugalmasságban és a hosszú távú értékben rejlő erőt. A költségekkel és a szén-dioxid-terheléssel kapcsolatos nézetek megváltozása azt eredményezi, hogy az energiahatékony megoldások, például a LED-világítás, a hőszigetelés, a fűtés és a szellőzés egyre keresettebbé válnak. Ezek az energiahatékonyságot célzó intézkedések ugródeszkát jelentenek a vállalatoknak, hogy olyan intelligens energiatechnológiákba fektessenek be, mint a fogyasztásszabályozás, az akkumulátoros rendszerek, az energiagazdálkodási platformok és az elektromos járművek, melyek mind elősegítik az energia optimalizált és rugalmas használatát.
Új munkamódszerek
Változó világunk új szemléletmódot követel meg az energiával kapcsolatban. Az emberek, a termékek, a technológia és a szolgáltatások egyedülálló ötvözetére építve egy olyan szemléletmódot képviselünk, amely a hosszú távú energiastratégián és a több éves tervezésen alapul, és az átfogó üzleti célok megvalósítására irányul. Az energiaellátás teljes folyamatára kiterjedő szakértelmünk és gyakorlati tanácsaink – a stratégiai fejlesztéstől kezdve a megvalósításon át a folyamatos karbantartásig – segítenek a szervezeteknek elérni az üzleti célkitűzéseiket.

Vezető energiaellátó és szolgáltató vállalatként kulcsfontosságú szerepünk lehet az éghajlatváltozással szembeni küzdelemben. Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy segítsünk nekik elérni a környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos céljaikat.

Centrica plc

A Centrica Business Solutions a Centrica plc részét képező globális energiaellátó és szolgáltató vállalat, amely ügyfelei változó igényeinek kielégítése mellett kötelezte el magát.

  • £26.8 milliárd font bevétel 2019-ban
  • 25 millió Centrica ügyfélfiók elsősorban az Egyesült Királyság, Írország és Észak-Amerika területén
  • 12 000 mérnök és műszaki szakember a Centrica szolgálatában

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.