Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rólunk A Centrica Business Solutions innovatív és teljes körű energiamegoldásokat nyújt a vállalkozások számára, lehetővé téve működési hatékonyságuk fejlesztését, rugalmasságuk növelését és üzleti jövőképük megvalósulásának ösztönzését.

Az üzleti ügyfeleinkkel való kapcsolatokat átalakítva azt biztosítjuk számukra, amire valóban szükségük van.”
JORGE PIKUNIC MANAGING DIRECTOR, CENTRICA BUSINESS SOLUTIONS

A szükséges szakértelem

A Centrica Business Solutions elöl jár az elosztott energia terén. A teljesítményük, rugalmasságuk és üzleti jövőképük terén egyaránt lendületet biztosító intelligens, átfogó megoldások kialakításával segítünk a vállalkozásoknak, hogy ők is kiaknázhassák az energiaszektort jellemző változásokban rejlő előnyöket. Jövőbeli megoldásainkat és mélyreható szakmai ismereteinket az elosztott energiatechnológia területén piacvezetőnek számító specialisták felvásárlása erősítette.

Az energiaellátás, az energiamegoldások és a nagykereskedelmi energiapiac területén szerzett szaktudás, valamint a Centrica méretének és pénzügyi erejének kombinációja olyan egyedülálló helyzetet teremtett, amelynek köszönhetően ügyfeleink az energiaállományuk értékének maximalizálása érdekében könnyedén hozzáférhetnek a legmodernebb technológiákhoz.

Új gondolkodásmód, új módszerek

Vezető energiaellátó és szolgáltató vállalatként kulcsfontosságú szerepünk lehet az éghajlatváltozás kezelésében. Fenntarthatósági céljaik megvalósítása érdekében szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel.