1. Kezdőlap
 2. > Energia Megoldások

Kereskedelmi LED-világítás

A kereskedelmi LED-világítás segít vállalkozásának csökkenteni az üzemeltetési költségeket, javítani az energiahatékonyságot és a világítás minőségét, valamint környezetbarátabbá válni – méghozzá mindezt egyszerre

A Centrica Business Solutions pontosan tudja, hogy hogyan tud segíteni egy vállalatnak energiát és pénzt megtakarítani, és ennek nagy részét a kereskedelmi LED-világítás jelenti.

Meghökkentő lehet, hogy 2025-re a világítás egy átlagos energiaszámla 45%-át is kiteheti. Mivel ez az energiaszámla jelentős része, érdemes beruházni a kereskedelmi LED-es világításba, hogy minél hamarabb pénzt takaríthasson meg. Akár új LED-es mennyezeti lámpákkal szeretné bővíteni irodáját, akár az épület összes világítását lecserélné korszerűbbre, mi segítünk Önnek, hogy azonnal élvezhesse a költségmegtakarítás és a jobb minőségű világítás előnyeit – anélkül, hogy tőkebefektetésre lenne szükség.

Ismerje meg a kereskedelmi LED világítási programunkat támogató finanszírozási lehetőségeinket Finanszírozási lehetőségek

Előnyök vállalata számára

 • Alacsonyabb energiafogyasztás és költségek
 • A hagyományos fényforrásoknál nagyobb hatékonyságú fényforrások, melyek akár 50-szer tovább tartanak, valamint csökkentik szén-dioxid-kibocsátását
 • A világítás áttervezése a fénykibocsátás és az elhelyezés maximális szabályozását teszi lehetővé
 • A beépített világításvezérlők és -érzékelők révén csökken az energiafogyasztás és javul a teljesítmény, míg a folyamatos karbantartás minimális
€56k
Egy nagyobb méretű megyei önkormányzat 56 237 eurót takarított meg
€27k
Egy nagyobb méretű továbbképző iskola 27 120 eurót takarított meg
€37k
Egy kórház 37 560 eurót takarított meg

Hogyan működnek a kereskedelmi LED-lámpák?

A LED (fénykibocsátó dióda) olyan világítási technológia, amely közvetlenül helyettesíti a meglévő világítási berendezéseket, és csökkenti az energiafogyasztást. LED-lámpákkal sokkal hatékonyabban világíthatja meg kereskedelmi épületét, mivel a LED-es világítótestek akár 90%-kal hatékonyabbak, mint a hagyományos világítás. A LED-lámpák energiafelhasználásuk 95%-át fénnyé alakítják át, és csak 5% vész kárba hőként, míg a hagyományosabb lámpák esetében gyakran fordított ez az arány.

A LED-es világítótestek nemcsak jobb világítási jellemzőkkel bírnak, hanem a világítási rendszereknél elérhető leghosszabb élettartamot és a legnagyobb energiahatékonysági potenciált képesek biztosítani. A LED-es világítótestek a fénykibocsátás sokkal hatékonyabb szabályozását teszik lehetővé. Ez azt jelenti, hogy az új LED-es mennyezeti lámpákba való befektetéssel ideális világítást teremthet munkakörnyezetéhez.

Miért éppen a Centrica Business Solutions?

A Centrica Business Solutions tisztában van azzal, hogy a vállalkozások egyre nagyobb nyomás alatt vannak a költségek csökkentése és az energiahatékonyság javításának szükségessége miatt.

 • Komplett szolgáltatás az optimális LED-megoldás megtervezésétől a teljes körű támogatáson keresztül
 • Rugalmas finanszírozási lehetőségek a kereskedelmi LED-programja támogatásához
 • Technológiailag független megközelítés, garancia-ügyintézés és szolgáltatásiszint-megállapodások.
 • Minimális fennakadás az üzletmenetében, az egyik vezető energiamegoldás-szolgáltató segítségével
55%
Energiafogyasztás csökkenése
207k
207 000 kWh energiamegtakarítás évente
€26k
€26 400 Éves költségcsökkenés

Szakembereink bármilyen kérdésre válaszolnak, ha arra kíváncsi, hogyan lehet LED-világítást biztosítani vállalkozása számára.

 

Vegye fel a kapcsolatot kereskedelmi LED-világítástechnikai szakembereinkkel:

E-mail: centricabusinesssolutions.HU@centrica.com
Telefon: +36 (06) 1 431 7700

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

 • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
 • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
 • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.