Napenergia-panelek sora alkonyatkor
  1. Kezdőlap

Az Ön iparágának energia-ellátása

A Centrica Business Solutions elosztott energiamegoldásokat valósít meg az ipari, kereskedelmi és közszféra szervezeteknél.

Ügyfeleink változó igényeinek kielégítése érdekében különböző iparágakkal együttműködve működőképes energetikai megoldásokat dolgozunk ki.

Egészségügy
Egyre növekvő igény van az egészségügyi szolgáltatások iránt abban az időben, amikor a finanszírozási hiányok és a magasabb input költségek nyomást gyakorolnak a költségvetésre, valamint a szabályozás és a biztonsági követelmények fokozódnak. Fontos, hogy az egészségügyi szektor optimalizálja energiavagyonát egy megbízható és hatékony energiainfrastruktúra biztosítása érdekében, amely lehetővé teszi a napi 24 órás hozzáférést valamint a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését, hogy a betegek eredményei javuljanak.
Közszféra
A közszféra, például börtönök, fegyveres erők, kormányzati/önkormányzati épületek stb. folyamatosan kényszerül a költségek csökkentésére és a szolgáltatások javítására, miközben a szigorú környezetvédelmi jogszabályokat kell betartania. Mivel az energiaköltségek jelentős kiadások, a megtakarítás és a teljesítmény elsőrendű szempont. És mivel a közszféra a társadalomban kritikus szerepet játszik, a rugalmassága kulcsfontosságú. Sok közszférabeli szervezettel működünk együtt annak érdekében, hogy hatékony, megbízható és fenntartható energiainfrastruktúrát biztosítsunk a beruházások megtérülésének maximalizálása, a megbízható energiaellátás és az egyre szigorúbb szén-dioxid-kibocsátási jogszabályok teljesítése érdekében.
Oktatás
Az oktatási intézmények hajlamosak nagy energiaszámlákat halmozni az ingatlanjaikban - az épületek és a sportlétesítmények fűtésére és hűtésére, de olyan területeken is, mint például a hűtés és az étel-ital automaták. Az emelkedő energiaköltségek és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésének szükségessége állami támogatásokat tett elérhetővé. Az oktatásban felmerülő energiafogyasztási kihívások megoldásának elősegítésére vonatkozó széles körű tapasztalatunk biztosítja a beruházások maximális megtérülését, a megnövelt hatékonyságot és a csökkentett szén-dioxid-kibocsátást.
Vízszolgáltatás
A vízszolgáltató cégeknek segítségre van szükségük a hatékonyság növelésében, a szabályozási követelmények teljesítésében és az fogyasztóik optimális tapasztalata biztosításában, miközben képesek megvalósítani a fenntarthatóbb jövőt ösztönző innovációt. Nagy kihívást jelent a vízügyi szabályozók, a fogyasztók, a környezetvédelmi csoportok és a részvényesek sok igényének kielégítése. Együttműködünk a vízszolgáltatókkal, valamint innovatív energiatechnológiát és end-to-end (teljeskörű) energiamegoldásokat kínálunk, amelyek a fokozott hatékonyság, megbízható ellátás és csökkent szén-dioxid-kibocsátás eléréséhez szükségesek.
Élelmiszer- és italgyártás
Az élelmiszer- és italgyártók a hulladék minimalizálására, az erőforrások hatékony felhasználására és a fenntarthatósági adatok javítására kényszerülnek, mivel a költségek növekednek, a haszonkulcsok csökkennek, és a jogszabály-alkotók és a fogyasztók egyre igényesebbé válnak. Tapasztalataink és szakértelmünk alapját képezi az end-to-end energiaszállítási modell, amely lehetővé teszi a rugalmas, innovatív energiamegoldásokat. Ezek elősegítik a költségek és az állásidő csökkentését, biztosítják a működési rugalmasságot és a termékek minőségét, valamint támogatják a folyamat egyre nagyobb automatizálását. 
Gyártás
A gyártók arra kényszerülnek, hogy csökkentsék bemeneti költségeiket, és növeljék az innovációba, az automatizálásba és az új üzleti modellekbe történő beruházásokat annak érdekében, hogy versenyképesek maradjanak és a szabályozásnak megfeleljenek. Tapasztalataink és innovatív energiamegoldásaink lehetővé teszik számunkra, hogy segítsünk a gyártóknak a haszonkulcsok javításában, a termelési kockázat csökkentésében, a minőségi szabványok védelmében és a versenyképesebb, fenntarthatóbb jövő építésében az energia intelligensebb felhasználása révén.
Gyógyszeripar
A gyógyszeripari cégek egyre növekvő versenykörülményekkel találkoznak, és lehetőségeket keresnek a költségek csökkentésére, anélkül, hogy ez a termékeik minőségét negatívan befolyásolná. Az új és megbízható, energiahatékony technológiák megvalósítása olyan előnyöket hozhat, mint a minőségjavítás, a megnövekedett termelés, a folyamat jobb hatékonysága és a termelékenységi nyereség. A fentiek ráadásaként a környezeti kibocsátások csökkentése a fenntarthatóbb gyártási folyamatok kiépítése érdekében.
Kereskedelmi ingatlan
A kereskedelmi ingatlan társaságok az épületek portfóliójában szétszórt energiavagyonnal rendelkeznek, ezek fenntartása költséges és időigényes lehet. Az energiaellátás és a helyszíni karbantartás gyakran összekapcsolódó feladatok - az energiaeszközök nemcsak karbantartást igényelnek, hanem alapvetően szükségesek a bérlők számára. Új energia megközelítés szükséges - olyan, amely segít a költségek kezelésében, javítja a hatékonyságot, minimális zavart biztosít a bérlők számára, és megfelel a szigorú építési és környezetvédelmi előírásoknak.
Szállodák és szabadidő
A szállodai és szabadidős szervezeteknek javítaniuk kell az ügyfelek tapasztalatait, élményeit a bevételeik védelme és a márkájuk erősítése érdekében, és a fogyasztók egy idő óta zöldebb hitelesítő adatokat követelnek meg, és az input költségek növekednek. Ideje már, hogy ez az ágazat optimalizálja energetikai infrastruktúráját és szolgáltatásait. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a szállodai és szabadidős szervezetek kihívásainak megoldásában, az energia lehetőségeinek kiaknázásában a beruházások megtérülésének maximalizálása érdekében, az új versenytársak által felmerülő fenyegetés kivédésére és a növekedés új lehetőségeinek felkutatására.

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.