1. Kezdőlap
  2. > Knowledge Centre
Jelentések és fehér könyvek

Kézikönyv a napenergiához

Teljes körű támogatás vállalatok számára a napenergia felé vezető úton. #ThisIsPositiveEnergy

A napban rejlő erő

A ,,Kézikönyv a napenergiához” című útmutatónk letöltésével ismerje meg, hogyan segítheti versenyelőnyhöz vállalkozását a napenergia, az energiaköltségek, a CO2-kibocsátás és a hálózattól való függőség csökkentésével.

A globálisan növekvő energiaigény következtében a hagyományos fosszilis tüzelőanyaggal történő energiatermelés a jövőben már nem tekinthető életképes megoldásnak. Éppen ezért egyre több vállalat fordul a napenergia felé, mivel a leginkább kézenfekvő, megbízható és fenntarható energiaforrás.

Kézikönyvünk hasznos információkat nyújtunk a napenergia előnyeiről, a rendelkezésre álló különböző típusú rendszerekről, közvetlen, személyre szabható és rugalmas finanszírozási megoldásainkról és példákon kereszült bemutatjuk Parnereink sikereit, akik már elindultak az energiahatékonyság és fenntarthatóság útján, melyenek mi is részesei lehettünk.

Ha szeretné megismerni bővebben a napenergia kézikönyvünkben tárgyalt témaköröket, lépjen kapcsolatba szakértőinkkel:

centricabusinesssolutions.HU@centrica.com

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.