Hőszivattyúk

Hőszivattyúk

A hőszivattyúk lehetővé teszik a szervezetek számára, hogy csökkentsék szén-dioxid-kibocsátásukat és energiával kapcsolatos kiadásaikat, valamint a fosszilis tüzelőanyagokra való utaltságukat.

Ahogy folyamatosan zajlik az elektromos hálózatainak szén-dioxid-mentesítése, vállalkozásaink és gyártási létesítményeink fűtési módja óriási változásokon fog átmenni. A túlnyomórészt természetes gázokkal működtetett hagyományos fűtőrendszerek egyre kevésbé igazodnak az alacsony szén-dioxid-kibocsátású jövőképhez.

A hőszivattyúk segíthetnek az aktuális klímaváltozás által gyakorolt nyomás csökkentésében, és segítséget nyújthatnak az ügyfeleknek szénlábnyomuk mérséklésében. A hőszivattyúk emellett azzal a további előnnyel is járnak, hogy konfigurálhatók a vállalkozások hűtési és fűtési igényeinek egyidejű kielégítésére.

Előnyök vállalata számára

 • Alacsony szén-dioxid-kibocsátású fűtés és hűtés: A hőszivattyúk a „hagyományos” gázüzemű fűtőrendszerek alternatívájaként jelentős csökkenést biztosítanak a szén-dioxid-kibocsátás terén.
 • Megoldások széles köre: A hőszivattyúk számos hőforrással működtethetők, és a hőmérséklet-tartományok széles skálájában alkalmazhatók, így biztosítva, hogy megtalálja az ideális megoldást vállalkozása számára.
 • Új kivitelezéstervezés: Ahogy az új építőipari piac eltávolodik a gázüzemű fűtési megoldásoktól, a hőszivattyúk nagy mértékben alkalmassá válnak a tervezési szempontok teljesítésére.
 • Egy gyorsan növekvő lehetőség megragadása: A hőszivattyúk elterjedését széles körben elismerik, mint a hőtermelés szén-dioxid-mentesítésének kulcsfontosságú elemét.
 • A megújulóenergia-termelés felhasználásának növelése: Maximalizálja energiastratégiáját a rugalmasabb helyszíni felhasználás lehetővé tételével.
165°C

A hőszivattyúk képesek 40 és akár 165°C közötti fűtés biztosítására

Zéró

A hőszivattyúk nem generálnak közvetlen kibocsátást

Hogyan működnek a hőszivattyúk?
Hogyan működnek a hőszivattyúk?

Miért éppen a Centrica Business Solutions?

 • Működjön együtt egyetlen partnerrel a helyszíni termelés (egyeztesse a hőszivattyúkat a CHP-vel), a műveletek és folyamatok, valamint az ellátás biztosítása érdekében.
 • Hőszivattyúink számos hőforrást képesek felhasználni, beleértve a levegőt, a talajt, a vizet és a hulladékhőt.
 • Hőszivattyúinkkal hőmérséklet-tartományok széles, 40 és 165 °C közötti skálája biztosítható.
 • Finanszírozási megoldások széles választékát, valamint teljes körű üzemeltetési és karbantartási csomagokat kínálunk.
6070

támogatott ügyfél világszerte

€32,2m

a Centrica bevétele 2019-ben

12 000

mérnök dolgozik a Centricának

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg, hogyan használhat hőszivattyúkat vállalata szén-dioxid-kibocsátása és energiaköltségei csökkentésének érdekében
A megfelelő szolgáltatás biztosítása

Segítünk megtakarításai és hatékonysága maximalizálásában, valamint testre szabott szolgáltatásokat biztosítunk vállalkozása számára.

A hőszivattyúk számos egyéb technológiával, például CHP-vel is kombinálhatók.

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

 • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
 • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
 • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.