we are hiring

Karrier

Jelentkezzen a csapatunkba

Kik vagyunk

A Centrica Business Solutions Hungary, a Centrica Group része, az integrált energiamegoldások vezető szolgáltatója. Szakértelmünkkel egy olyan világban segítünk ügyfeleinknek mind pénzügyileg, mind környezetileg fenntarthatóbbá válni, ahol az energiaárak kiszámíthatósága egyre csökken, az ellátásbiztonság folyamatosan ingadozik, és szinte naponta jelennek meg újabb és újabb technológiák. Megoldásaink javítják a működési hatékonyságot, csökkentik a költségeket és növelik a környezeti fenntarthatóságot.

A stratégiai iránymutatás, az iparági szakértelem, az innovatív technológia, a rugalmas finanszírozás és a teljes élettartamon át tartó támogatás egyedülálló kombinációja biztosítja, hogy ügyfeleink a lehető legtöbbet hozhassák ki az új lehetőségekből, gyorsan reagálhassanak a piac változásaira, kiküszöbölhessék a komplexitásokat, illetve a kockázatokat.

Nyitott pozíciók

Budapest

Teljes munkaidő

Irodavezető

Jelentkezéshez kérjük, küldje el önéletrajzát a személyes adatainak feldolgozásához való hozzájárulással együtt az info.hu@centrica.com címre, és az e-mail tárgyában adja meg a megpályázott álláshelyre való hivatkozást

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.