Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Responding to the spread of coronavirus – Message from our Managing Director

Emberek haladnak át egy forgalmas úton naplementekor – a kép erőteljesen narancssárga és sárga, és az út közepéről készült.

Törekvésünk Cégünk a kitűzött céltól és helytől függetlenül kész hosszú távon
együttműködni partnereivel, és igényeire szabott, üzletileg előnyös
energetikai megoldásokat szállítani.

Korábban az ügyfelek energiaszükségleteit a rendszerre nehezedő tehernek tekintették, ám ma már az ügyfelek nemcsak kapják az energiát a rendszerből, hanem ők is viszontszolgáltatást nyújtanak, egyensúlyban tartva ezáltal a rendszert. Ez egy valóságos forradalom.”
JORGE PIKUNIC, MANAGING DIRECTOR, CENTRICA BUSINESS SOLUTIONS
Amiért érdemes velünk dolgozni

Együttműködésünk ügyfeleinkkel

  • Megismerés

    Először is megismerjük az üzleti tevékenységet. Megismerjük az üzleti célkitűzéseket, feltérképezzük a telephelyeket és elemezzük a meglévő energetikai rendszerek teljesítményét, hatékonyságát és rugalmasságát.

  • Tervezés

    Ezt követően azonosítjuk a meglévő energetikai rendszer javításának és az üzleti célok valóra váltásának lehetőségeit. Ezeket értékeljük, és kidolgozunk egy teljes életcikluson alapuló cselekvési tervet, beleértve a felépítést, a karbantartást, a mérést és a pénzügyi tervezést.

  • Cselekvés

    Végül partnereinkkel közösen megvalósítjuk a megoldást, minden szempontból segítve a kivitelezést, az üzembe helyezéstől az engedélyek beszerzésén át a finanszírozásig és a kommunikációig.

Több mint 2000 ügyfelünk van Európában, a Közel-Keleten és Észak-Amerikában.

A Centrica Business Solutions a Centrica részét képező globális energiaellátó és szolgáltató vállalat, amely elkötelezte magát ügyfelei változó igényeinek kielégítése mellett. A specialistának számító Panoramic Power, ENER-G Cogen International, NEAS Energy, REstore és CES Energy felvásárlásával egyre több ügyfelet segítünk hozzá az energiából származó versenyelőnyhöz, intelligens, átfogó energetikai megoldásokat építünk ki, amelyek segítenek az ügyfelek céljainak elérésében. A Centrica segítségével energiakereskedelmi szolgáltatásokat is kínálunk, és az Egyesült Királyságban a British Gas, Írországban a Bord Gáis Energy, az Egyesült Államokban pedig a Direct Energy révén kínálunk energiát.