1. Kezdőlap
  2. > Energia Megoldások
  3. > Szolártechnológia

A napelemes rendszer telepítésének folyamata

Ismerje meg, hogyan építünk ki egy testre szabott napelemes rendszert, amely a szolártechnológia révén az Ön rendelkezésre álló erőforrásokból maximalizálja az energiatermelést.

Csapatunk pontosan meghatározza a telephelye adottságait a szolártechnológia kihasználása szempontjából, majd egyéni energiaszükséglete, valamint céljai alapján megtervezi napelemes rendszerét, így Ön pontosan tisztában lesz a rendszer kapacitásával. Biztosítjuk befektetése maximális megtérülési rátáját, valamint pontosan előre jelezzük energiaköltségeit is.

Megtervezett rendszere:

  1. Maximálisan kihasználja a napelemekkel lefedhető helyeket
  2. Maximálisan kihasználja az elérhető napfényt az energia előállítására
  3. Megtermeli az előrejelzett energiamennyiséget
  4. Kiváló minőségű, első osztályú alkatrészekből épül fel, amelyek garantálják a teljesítményt

Alább láthatja a kiépítés folyamatát.

1. A szükségletek meghatározása
A szolártechnológia használatának egyik fő oka a villamosáram-költségek csökkentése. A telephelye adottságaitól függ, hogy mennyi pénzt lehetséges megspórolni. Önnel együtt: • Részletesen átbeszéljük céljait • Megvizsgáljuk telephelyét és villamosáram-felhasználását • Áttekintjük az ösztönzőket és a helyi szabályozásokat • Megtervezzük napelemes rendszerét és elkészítünk egy előzetes árajánlatot
2. Felmérés és árajánlat
Részletekbe menően felmérjük telephelyét és leellenőrizzük a napelemes rendszer előzetes terveit, megvizsgáljuk elektromos rendszereit, valamint telephelye állapotát. Ezt követően elkészítjük végső ajánlatunkat, amelyben pontosan feltüntetjük, hogy a napelemek felszerelésével pontosan mennyit spórolhat meg.
3. Megoldásának megtervezése
Véglegesítjük a telephelye energiaszükségleteit kiszolgáló egyéni megoldást, valamint elkészítjük a véglegesített szerkezeti és elektromos kiépítési terveket. A telepítés előkészítéséhez minden szükséges építési- és villamossági engedélyt beszerzünk.
4. A napelemes rendszer telepítése
Projektmenedzsereink Önnel együtt dolgozva olyan telepítési tervet határoznak meg, amely nem szakítja meg üzletmenetét. Csapatunk ezután biztonságos és hatékony módon kiépíti a napelemes rendszert. A helyi szabályozás által megkövetelt minden dokumentációt elkészítünk, és a helyi engedélyezési hatósággal együtt dolgozva elvégezzük a szükséges ellenőrzéseket, mielőtt a rendszert a hálózathoz csatlakoztatnánk.
5. Üzembe helyezés és felügyelet
Az alapos tesztelést követően napelemes rendszere működésbe lép és elkezd energiát termelni. A projekt az első lépéstől a lezárásig 3–8 hónapot vesz igénybe, de a rendszer felügyelete és karbantartása akár több mint 20 évig is tarthat.
Ismerje meg, hogy folyamatunk miképp biztosít egy anyagi szempontból is megvalósítható napelemes rendszert vállalkozása számára.

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról

  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra

  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.