Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Daruk a levegőben alkonyatkor.

Egy négylépéses útmutató az energiaellátás védelméről

Az egyre több áramkimaradás miatt a vállalkozások a kombinált hő- és áramtermelés (CHP) felé fordulnak, hogy energiaellátásuk védett legyen.

Az elmúlt évtizedben rendszeresen számos vihar tett kárt a Brit-szigeteken – csak az árvizek miatt napokon keresztül több ezer otthon és vállalkozás maradt áram nélkül. Ha ehhez hozzávesszük még az erőművek felfüggesztéseit, akkor láthatjuk, hogy az Egyesült Királyság nagyon vékony jégen jár, ami az energiaügyeket illeti. Emiatt számos vállalat CHP-rendszerekkel szeretné védeni magát a kellemetlenségektől. A CHP úgy működik, hogy megőrzi a termelési folyamat során keletkező hőt, hogy olcsó fűtést, hűtést és áramot biztosítson az épületeknek.

Here’s our four-step guide to protecting your business from power outages:

1. Előkészület miket kell védeni?

Az áramkimaradások végzetesek lehetnek azon eszközökre nézve, amelyek állandó, stabil energiaáramlást igényelnek ahhoz, hogy károsodás nélkül üzemeljenek. Bármilyen áramveszteség egyben adatveszteséget, végső soron pedig bevételveszteséget is jelenthet. Ha védeni szeretné azt, ami az Öné, a következőket javasoljuk:

  • Készítsen egy leltárt azokról a berendezésekről, amelyeket védeni kell
  • Határozza meg, hogy mely berendezéseknek van szüksége folyamatos áramellátásra, és mennyi ideig
  • Határozza meg a berendezései működéséhez szükséges áramszükségletet

2. Védelem – növelje áramellátása biztonságának védelmét

A CHP-berendezések nagyobb energiabiztonságot nyújtanak, biztosítva, hogy a funkciók és a rendszerek áramkimaradások esetén is folyamatosan működni fognak. Egy CHP-egység szépsége abban rejlik, hogy nem központi megoldást kínál. Egyszerűen fogalmazva, ha a tápegység meghibásodik, Ön továbbra is a helyszínen tudja termelni a saját energiáját, anélkül, hogy zavar keletkezne a gyártási folyamatban.

3. Megőrzés – egy hatékony, olcsóbb megoldás

A CHP-rendszereknek pénzügyi, működési és környezetvédelmi előnyei is vannak a hagyományos megoldásokkal szemben, ha az energiaellátás biztonsága forog kockán. A CHP segíthet Önnek:

4. Energikusan előre – megfelelő-e Önnek a CHP?

Determining whether CHP could be right for you is very simple. Amennyiben igennel válaszol az alábbi kérdésekre, akkor érdemes a CHP-t jobban megismernie a vállalkozása érdekében.

  1. Do you use heat and power?
  2. Növekszik az energiaköltsége?
  3. Szeretné csökkenteni a szén-dioxid-kibocsátását?