Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Responding to the spread of coronavirus – Message from our Managing Director

Igényekre szabott, energiahatékony megoldás

Az energiafogyasztás csökkentésére irányuló erőfeszítéseink révén egy globális divatáru-kiskereskedőnek segítünk közel 1 millió fonttal csökkenteni az energiapazarlást és az éves költséget.

16,2
ezer euró elérhető megtakarítás éves szinten
15%
kisebb energiafogyasztás hat üzletben
1092
ezer euró éves szinten tervezett megtakarítás 60 üzletben

Nyilatkozatot akartak tenni

Az 50 országban több mint 400 üzletet működtető cég szerette volna jobban megismerni az energiafogyasztását. Az ismeretek birtokában szerették volna csökkenteni a költségeket, a szén-dioxid-kibocsátást, és jobban alátámasztani a vállalati fenntarthatóságra vonatkozó ígéretüket.

Megtakarítás idényről idényre

Energetikai felismerésekhez juttató Panoramic Power megoldásunkat az ügyfél hat telephelyén vezettük be. Ez a diszkrét vezeték nélküli technológia önműködő érzékelők segítségével figyeli és jelenti a valós idejű energiafogyasztást.

A valós idejű adatokat egy felhőalapú elemzőrendszerben gyűjtjük és elemezzük. Ezzel hasznos információkhoz jutunk, amelyekből kiderül, hogy hol nem hatékony a működés, így minimálisra csökkenthetők a kockázatok.


Az adatokat beépítettük az ügyfél saját épületirányítási rendszerébe is, így az energetikai és létesítménymenedzserek mindenütt figyelemmel kísérhetik a fogyasztás mértékét.

Az eredmények

Intelligens technológiánknak és szakavatott felismeréseinknek köszönhetően segítettünk 15%-kal csökkenteni az energiafogyasztást, és 16 200 eurót takarítottunk meg az ügyfélnek.

Ennek eredményeként megoldásunkat mostantól 60 üzletben vezetik be Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában, amitől éves szinten 1 092 000 eurós megtakarítást várnak.

Mi szól az energetikai felismerésekhez juttató Panoramic Power megoldás mellett?

Lehetővé teszi a következőket:

  • A költségek csökkentése és a nyereségesség növelése az energia és a működési hatékonyság révén.
    Energiapazarlásra vonatkozó, valós idejű figyelmeztetések, optimalizált energiafogyasztási profilok és összehasonlítási lehetőségek.
  • Működési költség megtakarítása a berendezések optimalizálásával
    Az adatokkal támogatott prediktív karbantartás azonosítja a nem várt problémákat, és valós időben figyelmeztet a várható hibákra, minimálisra csökkenti az energiapazarlást, és rávilágít a rejtett, nem hatékony működésre vagy a berendezések hibáira.
  • A márka hírnevének javítása és fenntarthatóságának fokozása „zöld” beszámolók révén
    A vállalati társadalmi felelősségvállalás támogatása, a „zöld” beruházások megtérülésének maximalizálása, és a fenntarthatósági programok optimalizálása részletes beszámolók és hasznos felismerések révén.
Számos lehetőségre bukkantunk, amelyek révén 9%-os energiamegtakarítást értünk el raktárunkban.”
Senior Compliance Manager, Global Fashion Retail Chain