1. Kezdőlap
  2. > Energy Insights Megoldásaink

Hogyan biztosítunk energiával kapcsolatos értékes, hasznos információkat?

Tudja meg, hogyan valósítjuk meg öt egyszerű lépésben a személyre szabott energy insights megoldás bevezetését úgy, hogy üzletmenetét csak minimális szinten zavarjuk meg.
1. Felmérés
Igazítsa saját igényeihez, energiastratégiájához az energy insights megoldásunkat. Megoldásspecialistáink és támogatócsoportjaink segíthetnek a vállalatának legmegfelelőbb megoldás kialakításában.
2. Telepítés
A Panoramic Power™ vezeték nélküli érzékelőinket gyorsan, könnyedén szerelheti fel berendezéseire, mely során a folyamatok megzavarásának mértéke szinte elhanyagolható, amelyek az érzékelők révén IoT-képes berendezésekké válnak, amint csatlakoznak a hálózathoz. Ha a telepítés során segítségre van szüksége, támogatócsoportjaink a rendelkezésére állnak.
3. Csatlakoztatás
Egyszerű útmutatásainkat követve csatlakoztassa az érzékelőhálózatot és a külső szolgáltatók fogyasztásmérőit vezeték nélküli (vagy mobil-) hálózatához, amivel lehetővé teszi a valós idejű energiaadatok biztonságos átvitelét az érzékelőkről és mérőkről az integrált és interaktív PowerRadar™ energiagazdálkodási platformunkra.
4. Beállítás
Aktiválja ingyenes PowerRadar-előfizetését, amely energiastratégiája középponti eleme lesz. Ez a biztonságos, felhőalapú szoftver kellő rugalmasságot nyújt, hogy bárhonnan megtekinthesse az energiával kapcsolatos adatokat és felügyelhesse a folyamatokat, miközben biztos lehet benne, hogy adatai biztonságban vannak. Hozza létre saját fiókját, ossza meg csapatával, és gondoskodjon arról, hogy a legfontosabb teljesítménymutatók rendelkezésre álljanak.
5. Energiaadatok elemzésének megkezdése
Jelenítse meg az energiaadatokat a PowerRadar segítségével. Készítsen ütemezett jelentéseket, állítson be valós idejű figyelmeztetéseket és tekintse át az elemzéseket, hogy általuk átfogó képet kapjon energiafogyasztásáról, jobban gazdálkodjon az energiával, megtakarítási lehetőségeket találjon és a hatékonyságot előmozdító stratégiákat dolgozzon ki. Az adatokat elemzés céljából a PowerRadar megoldásból más szoftverbe is exportálhatja.
Tudjon meg többet arról, hogy ez a folyamat miképp biztosít kézzelfogható energiaadatokat, amelyek birtokában növelheti üzemeltetési hatékonyságát.

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.