1. Kezdőlap
Hirek

Az energetika jövője: Ha a gépek beszélni tudnának

A kritikus eszközökben rejlő érték feltárása a dolgok internetén keresztül.

A Gartner globális informatikai kutatóvállalat elemzőinek múlt havi előrejelzése szerint az „internethez kapcsolódó dolgok” területén 30%-os növekedés várható. Így aztán nem meglepő, hogy egyre több vállalkozás szeretné kihasználni a technológiai fejlődésben rejlő erőt az internethez kapcsolódó eszközök növekvő világában.

A Raconteur „The Future of Energy” (Az energetika jövője) című, a The Times hasábjain ma megjelent jelentésében bővebben olvashat arról, hogyan bővítjük üzleti ügyfeleinknek szóló kínálatunkat számos iparágban az „internethez kapcsolódás robbanásszerű fejlődését” kiaknázva.

Az „If Machines Can Talk” (Ha a gépek beszélni tudnának) című film letöltése

 

_____

Ha újságíróként szeretne kapcsolatba lépni médiaügyekért felelős csapatunkkal, vegye fel velünk a kapcsolatot: media@centrica.com

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.