1. Kezdőlap
Hirek

Az energia szabályainak újraírása

Az energiapiacok technológiái és innovációi fokozni fogják az Egyesült Királyság gazdasági teljesítményét.

Az elkövetkező években az energiaágazatot három trend fogja alakítani: összekapcsolhatóság, vásárlói hozzáállások és tiszta energia.

Connectivity is everywhere. 2015-ben 15,4 milliárd csatlakoztatott eszközt telepítettek, és ez a szám 2020-ra várhatóan 30,7 milliárdra fog nőni. Az energiaszolgáltatók mostantól fontos tapasztalatokat adhatnak át az ügyfeleknek az intelligens energiarendszerekről, hogy még okosabban és hatékonyabban használják az energiát.

Tudjon meg többet arról, hogy Elosztott energia- és áramellátás üzleti területünk hogyan reagál a folyton változó energiaágazatra, és hogyan segít az ügyfeleknek, hogy irányításuk alá vonják az általuk használt energiát. Mindezekről a New Statesmanben megjelent energiajelentésben olvashat, amely újraírja az energia szabályait.

 

_____

Ha újságíróként szeretne kapcsolatba lépni médiaügyekért felelős csapatunkkal, vegye fel velünk a kapcsolatot: media@centrica.com

.

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.