Egy színes gömböt megérintő kéz.
  1. Kezdőlap
Hirek

A Centrica a 2017-es London Tech Weeken

A városban zajló élő rendezvényekből álló fesztivál, amely a technológia legjavát mutatja be és ünnepli.

Júniusban a Centrica szponzorálta az Innovation Streamet a 2017-es London Tech Weeken.

A London Tech Week egy a városban zajló élő rendezvényeken alapuló fesztivál, amely a technológia legjavát mutatja be és ünnepli. Célja az innováció ösztönzése és London világméretű technológiai központként való megerősítése.

Hatalmas lehetőséget biztosított, hogy találkozzunk a technológia világát befolyásoló vezető személyekkel és szervezetekkel, és bemutassuk a Centrica technológiai vívmányait.

A Centrica közreműködőként számos rendezvényen szerepelt. Így például Mike Young, a csoport vezető tájékoztatási tisztviselője interjút adott a TechTV-nek, és programbeszédet is mondott a Technikai Vezetők Csúcstalálkozóján.

A Csúcstalálkozó a London Tech Week egyik legfontosabb eseménye, amely lehetőséget biztosít a találkozásra a vezetők és a topmenedzsment tagjai között – a feltörekvő vállalkozásoktól kezdve a technológiai nagyvállalatokig –, akik a digitális iparág hasonló vagy ellentétes területein dolgoznak. Az idei év programja „az innovációnak a globális versenyképesség érdekében történő hasznosítására” helyezte a hangsúlyt, a remek technológiai üzletek elősegítéséhez szükséges külső összefüggésektől egészen az olyan feltörekvő technológiákig, amelyeket a vezetőknek el kell sajátítaniuk ahhoz, hogy továbbra is élen járjanak.

A Centrica emellett egy olyan csúcstalálkozó házigazdája is volt, amely a következő témát boncolgatta: „Csatlakoztatott világunk jövője: „Csatlakoztatott világunk jövője.” A Csatlakoztatott világunk jövője a közszféra és a magánszféra digitális vezetőit hívta össze, hogy megvitassák azt a szerepet, amelyet a technológia és az innováció a városi környezet kihívásaival való szembenézésben játszik. Az esemény elnöke Oliver Franklin-Wallis volt, a Wired UK főszerkesztője, aki többek között Matt Hancock parlamenti képviselővel, digitális ágazatért és kultúráért felelős miniszterrel, valamint Nina Bhatiával, a Centrica Connected Home ügyvezető igazgatójával is beszélgetett.

a szeretné utólag megismerni a rendezvényt, nézze meg a csúcstalálkozót teljes egészében, ahogyan azt élő adatfolyammal sugározta a Periscope, click here

kattintson ide

 

_____

Ha újságíróként szeretne kapcsolatba lépni médiaügyekért felelős csapatunkkal, vegye fel velünk a kapcsolatot: media@centrica.com

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.