1. Kezdőlap
Hirek

A Centrica Business Solutions ajánlatot tett Hollandiában és Magyarországon

A Centrica plc a Centrica Business Solutions márkanév alatt elindította vállalati ügyfeleknek szóló, osztott energia- és áramellátás biztosítására vonatkozó ajánlatát Magyarországon és Hollandiában.

­

A Centrica Business Solutions abból a célból jött létre, hogy ügyfeleinek segítséget nyújtson az energiaszolgáltatás hatékonyságának kiaknázásában, intelligens, átfogó megoldásokat kínálva a felhasználók számára, hogy azok tökéletesebb működési teljesítményt érjenek el, rugalmasabbá váljanak, és a növekedéshez szükséges lehetőségek is nyitva álljanak előttük.

A vállalat Hollandiában már 230 MW-os termelési kapacitásra megkötött karbantartási szerződésekkel rendelkezik, és 500 ügyfele között kiszolgálja a Delfti Műszaki Egyetemet és a Leideni Egyetem Orvosi Központját is. Magyarországon a vállalat mintegy 100 ügyféllel rendelkezik, amelyeknek a kapcsolt hő- és áramtermelés (CHP), a kazánok, valamint a fűtő-, szellőző- és légkondicionáló- (HVAC-) rendszerek területén biztosít megoldásokat különféle szektorokban, így például az egészségügyben, a gyógyszergyártásban és szabadidős létesítményekben is.

Jorge Pikunic, a Centrica Business Solutions ügyvezető igazgatója elmondta: „Az ENER-G Cogen International 2016-os felvásárlása óta erőteljes, több mint harminc évre visszanyúló jelenlét fűz minket mindkét országhoz.

Ám az energiával kapcsolatban minden gyorsan változik. A Centrica Business Solutions márkanév alatt csapatunk folytatja a piacvezető energiatermelési megoldások biztosítását, melyek által ügyfeleink növelhetik működési rugalmasságukat és költséghatékonyságukat, és a már bevezetett ajánlatunkra építve a továbbiakban az energiával kapcsolatos ismeretek, az optimalizálás és újabb energiamegoldások, mint például a napenergia is szerepelni fog a kínálatunkban.”

 

További tudnivalókért látogasson el a www.centricabusinesssolutions.com weboldalra

 

VÉGE

                                                                                

Szerkesztői jegyzetek:

A Centrica bemutatása

  • A Centrica plc egy nemzetközi energiaellátó és szolgáltató vállalat. Minden tevékenységünkben törekszünk ügyfeleink változó igényeinek kielégítésére.
  • Energiaszolgáltatás és áramellátás a globális részlegünk, a Centrica Business része, és 34 országban 4000 fogyasztói oldalon van jelen.
  • A Centrica Business Solutions zászlaja alatt integrált energiamegoldásokat, kombinált energiaszolgáltatásokat és különféle kereskedelmi lehetőségeket biztosítunk, melyekkel segítünk a vállalatoknak és más nagy energiafelhasználóknak a jobb teljesítmény elérésében és költségeik kezelésében, a nagyobb fokú rugalmasság megvalósításában, és a növekedéshez szükséges lehetőségek megteremtésében.
  • A Centrica 2020-ig várhatóan 700 millió font összegű üzleti beruházást hajt végre.

További információért vegye fel a kapcsolatot Emily Highmore-Talbottal a 0044 7447 614 936-os telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az emily.highmoretalbot@centrica.com címre

 

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.