Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Magas fák alulnézetből.
News post

A Centrica elindítja a 2016-os Responsible Business Update-et

Elindítottuk Responsible Business Update-ünket, amely megmutatja, hogyan teljesítjük célunkat, azaz: „ügyfeleink változó igényeinek kielégítését”.

Az Update bemutatja, miként reagál a Centrica az energetikai világ gyors változásaira, hogy megadhassa ügyfeleinek, amire szükségük van – több választási lehetőséget, nagyobb kontrollt, több energiát megfizethető áron és egyre csökkenő szénhasználatot. Ehhez újrapozicionáljuk üzleti tevékenységünket, felelős vállalatként az ügyfélközpontú tevékenységekben rejlő, egyedülálló képességek fejlesztésére összpontosítva.

As a responsible business, Centrica is focusing on prioritising safety, operating ethically, helping customers save time and money, helping those in need, being a responsible employer and reducing carbon emissions.

A felsoroltak révén valóra tudjuk váltani szándékunkat, és elérjük célunkat, hogy megbízható vállalattá, népszerű munkaadóvá és 21. századi energiaszolgáltatóvá váljunk.

A Responsible Business Update-et az online jelentések szélesebb köre segíti elő, beleértve egy adatközpontot is, amely információs grafikonok és valós idejű esettanulmányok és blogok mellett több mint 100 nem pénzügyi mutatót is tartalmaz. Felelős vállalatként nyújtott teljesítményünk ismertetése elérhető az alábbi címen: centrica.com/responsibility.

Infografika a Centricához

Ha Ön újságíró, és szeretne kapcsolatba lépni médiacsapatunkkal, írjon a media@centrica.com címre