Logó – jobb épületek.
  1. Kezdőlap
Hirek

A Direct Energy kinevezése a Better Buildings® kezdeményezésben

A Centrica plc a mai napon bejelentette, hogy az energetikai minisztérium (DoE) a Better Business kezdeményezés finanszírozó partnerévé nevezte ki a Direct Energy üzleti területet.

A Centrica Elosztott energia- és áramellátás üzleti területének partnereként a Direct Energy üzleti terület a legújabb elosztottenergia-rendszereket kínálja vállalkozásoknak és más nagy energiafelhasználóknak, segítve ezzel a vevőknek kézben tartani az energiaköltségeket, növelni a telephelyi rugalmasságot, és csökkenteni a szén-dioxid-kibocsátást.

Todd Sandford, a Centrica észak-amerikai Elosztott energia csapatának rangidős alelnöke elmondta: „Jövőképünknek megfelelően átfogó energetikai megoldásokat kívánunk nyújtani, amelyek segítenek a vevőknek költségből fenntartható versenyelőny forrásává változtatni az energiát.

„Örömmel nyújtunk vevőinknek végpontok közötti szolgáltatásokat – a felismeréstől az optimalizálásig és a megoldásokig – a megfelelő energetikai megoldást a megfelelő helyen és a megfelelő módon, ezáltal üzleti előnyhöz juttatva őket. Megoldásaink igényre szabott finanszírozási csomagban is szállíthatók a Better Buildings kezdeményezésen keresztül.”

A Direct Energy Business és a helyi áramellátási és energetikai megoldások vezető szállítójaként számon tartott, a Centrica Elosztott energia- és áramellátás üzleti területe által 2016-ban felvásárolt ENER-G Rudox mostantól elérhető lesz a DoE Financial Navigator online keresőeszközében. Az idén januárban indult webhely célja, hogy segítsen a vállalkozásoknak megismerni a finanszírozási lehetőségek széles választékát, és azonosítani az energiahatékonysági projektjeik tekintetében számításba vehető finanszírozási lehetőségeket. További kiemelkedő pénzügyi partnerek a Bank of America, a Citi, a PACE-finanszírozók, a zöld bankok, innovatív finanszírozási startup vállalkozások és kutatóközpontok.

 

További részletekért látogasson el a

https://betterbuildingssolutioncenter.energy.gov/partners/direct-energy-business.

 

_____

Ha újságíróként szeretne kapcsolatba lépni médiaügyekért felelős csapatunkkal, vegye fel velünk a kapcsolatot: media@centrica.com

.

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.