1. Kezdőlap
Hirek

Energia a versenyelőnyhöz

A Centrica Elosztott energia- és áramellátás részlege a Centrica Business Solutions zászlaja alatt nem háztartási ügyfelek számára is biztosít ajánlatokat.

11th Szeptember 2017

  • A Centrica elindítja üzleti célokat szolgáló globális elosztottenergia-ajánlatát – a Centrica Business Solutions-t
  • Ismertette azon elképzelését, melynek lényege egy olyan „egy helyről beszerezhető” megoldási platform bemutatása, amely teljes átláthatóságot biztosít az energetikai eszközök tekintetében

A Centrica Elosztott energia- és áramellátás részlege az új Centrica Business Solutions zászlaja alatt indította el nem háztartási ügyfeleknek szóló ajánlatát, amely a nagy energiafelhasználóknak lehetőségeket biztosít az elosztottenergia-megoldások kiaknázására egyazon vállalat jóvoltából.

A

Centrica Business Solutions immár 34 országban rendelkezik ügyfelekkel, intelligens, átfogó megoldásokat kínálva a felhasználók számára, hogy azok tökéletesebb működési teljesítményt érjenek el, rugalmasabbá váljanak és a növekedéshez szükséges lehetőségek is nyitva álljanak előttük.

A vállalat egy felhőalapú integrált megoldási platformra vonatkozó elképzelését is megosztotta – ez egyetlen portál, amely a vállalatoknak teljes átláthatóságot biztosít, illetve energiaállományuk ellenőrzését is lehetővé teszi a Centrica szabadalmaztatott termékeinek, valamint harmadik féltől származó alkalmazások segítségével.

Ez az új platform az ügyfelek egyéni igényei szerint kerül beállításra, és lehetővé fogja tenni számukra az adatok lekérdezését és az ingatlanjaikon zajló műveletek ellenőrzését.. Emellett a felhasználók látni fogják azt is, hogy milyen előnyökkel járhat az új technológiák és szemléletmódok foganatosítása, mivel saját adataikon keresztül tudják felmérni az adott lehetőségeket és kiszámolni az adott befektetés megtérülését.

„A legkülönfélébb ágazatokat képviselő ügyfelekkel folytatott beszélgetések során világossá vált, hogy a kiváló működés és a költségkezelés jelenti a legfontosabb területeket. Azt is tudjuk, hogy olyan módszereket keresnek, amelyekkel fokozhatják a rugalmasságukat és lehetőségük van a növekedésre.

„Az energia fontos szerepet játszhat abban, hogy megbirkózzanak ezekkel a problémákkal, de tisztában vagyunk vele, hogy kihívást tud jelenteni az első lépés megtétele. Azzal, hogy az ügyfeleinknek hozzáférést biztosítunk saját szakértelmünkhöz, hogy olyan technológiát fejlesztünk ki, amely leegyszerűsíti a dolgokat, hogy segítünk nekik összehangolni a berendezéseik működését, megszüntetjük a bonyolultságot és segítünk nekik versenyelőnyre szert tenni.” „Jorge Pikunic, a Centrica Business Solutions ügyvezető igazgatója.

 

További információ: media@centrica.com

Megjegyzések a szerkesztőnek:

A Centrica plc egy nemzetközi energiaellátó és szolgáltató vállalat. Célunk, hogy energiaellátás és szolgáltatás révén megfeleljünk ügyfeleink változó igényeinek.

Több mint 200 éve állunk rendelkezésére ügyfeleinknek, és célunk, hogy mindennapi életükben központi helyet foglaljunk el – hogy ebből a középpontból segítsük őket az életük irányításában.

Az Elosztott energia- és áramellátás globális részlegünk, a Centrica Business része, és 34 országban van jelen.

A Centrica Business Solutions zászlaja alatt integrált energiamegoldásokat, kombinált elosztottenergia-technológiákat és különféle kereskedelmi lehetőségeket biztosítunk, melyekkel segítünk a vállalatoknak és más nagy energiafelhasználóknak a jobb teljesítmény elérésében és költségeik kezelésében, a nagyobb fokú rugalmasság megvalósításában és a növekedéshez szükséges lehetőségek megteremtésében.

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.