Men working next to electricity pylon.
  1. Kezdőlap
Hirek

Erőműépítés King's Lynnben

A Centrica arra biztatja a helyi szolgáltatókat, hogy jelezzék érdeklődésüket a King’s Lynn-i Erőmű építési munkálatainak támogatása iránt.

Az új gázturbina telepítésének munkálatai, valamint a felfüggesztett működésű telephely nagy mértékű felújítása márciusban kezdődött, azt a döntést követően, hogy egy több mint 216 millió euró értékű beruházás értelmében négy rugalmas erőművet telepítenek az országban.

Miközben a vállalat a szerződéses partnereivel, a Siemens-szel és a TEi-vel közösen dolgozik, egy „Ismerd meg a vevőt” rendezvény házigazdájaként is szerepel, amelyre a King’s Lynn-i Innovációs Központban kerül sor május 25-én dél és 3 óra között

Jon Cooper projektmenedzser a következőket mondta: „Mindössze néhány hónapja kezdődtek meg az előkészületi munkák, most pedig komoly építkezésre készülünk a helyszínen, és örömmel vonnánk be a helyi szolgáltatókat, amennyire csak lehet.”

A csapat nemcsak az új turbinán, hanem az erőmű vezérlőrendszerének, kazánjának és víz-gőz ciklusának teljes felújításán és eszközfelújításán is dolgozni fog.

A projektért felelős csapat helyi szolgáltatókat keres, akik a következőkben nyújtanának támogatást:

  • Elektromos szolgáltatások
  • Könnyűmechanikai támogatás
  • Hegesztés és
  • Anyagellátás.

Az építkezés során 200 fős csapat dolgozik majd a helyszínen. A létesítmény 30 állandó munkahelyet biztosít 2019-től, amikor elkészül és megkezdi működését.

A munkálatok befejezését követően King’s Lynn mintegy 370 000 háztartás, avagy szinte minden norfolki otthon szükségletének kielégítésére elegendő energiát lesz képes termelni.

 

_____

Ha újságíróként szeretne kapcsolatba lépni médiaügyekért felelős csapatunkkal, vegye fel velünk a kapcsolatot: media@centrica.com

 

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.