Drón bevetésen.
  1. Kezdőlap
Hirek

A Policy Exchange felhívása a vevői intelligens energiaforradalomért

A Centrica üdvözli a Policy Exchange „Energia 2.0: intelligensebb, zöldebb, olcsóbb villamosenergia-rendszer felépítése” című jelentését, amely arra szólítja fel az iparágat, hogy a vevőt állítsa az Egyesült Királyság intelligens energiaforradalmának középpontjába.

7th November 2016

A jelentés bemutatásakor Jorge Pikunic a Centrica Elosztott energia- és áramellátás üzleti területének ügyvezető igazgatója kifejtette:

„A mai jelentés fontos előrelépés az intelligensebb energiarendszer ügyében. Az energiaipar és a kormány egyedül azonban nem képes sikerre vinni ezt az ügyet. Az elmúlt évben az ipari és a szolgáltatási ágazat energiaigénye tette ki a teljes fogyasztás mintegy 30%-át és a kibocsátás legalább 25%-át – véleményem szerint ezt kell kiindulópontnak tekintenünk. Az elosztott energetikai megoldások az ügyfél kezébe adják az irányítást. A vállalkozások és más nagy energiafelhasználók egyértelműen megtakarítást érhetnek el, akár termelik, akár tárolják vagy hatékonyabban kezelik az energiát. Az iparágnak többet kell tennie azért, hogy megismertessék az ügyfelekkel az elérhető lehetőségeket, és megoldásokat szállítsanak részükre.”

 

_____

Ha Ön újságíró, és szeretne kapcsolatba lépni médiacsapatunkkal, írjon amedia@centrica.com

címre

Szerkesztői jegyzetek:

A Centrica egy nemzetközi energiaellátó és szolgáltató vállalat. Minden tevékenységünkben törekszünk ügyfeleink változó igényeinek kielégítésére.

Elosztott energia- és áramellátás üzleti területünk integrált energetikai megoldásokat fejleszt ki vállalkozások és más nagy energiafelhasználók számára, beleértve a rugalmas termelést, az energiagazdálkodási rendszereket és az akkumulátoros tárolást.

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.