download
  1. Kezdőlap
  2. > Knowledge Centre
  3. > Blog Posts
Blogs

A Centrica Business Solutions részt vesz a Budapesten megrendezésre kerülő Greenview 2023 konferencián

A konferencián előadást tart Kabátnik Zsolt, értékesítési vezetőnk, és a strandunkon a látogatók találkozhatnak szakértőinkkel, hogy megismerjék a nettó zéró kibocsátást célzó megoldásainkat.

2023. november 9-én rendezik meg a Greenview Hulladékgazdálkodási Konferenciát, amely napjaink egyik égető kérdésére, a fenntarthatóbb működésre fókuszál. Az eseményen a társadalmi felelősségvállalással és a környezetvédelemmel kapcsolatos legújabb szabályozási hátteréről, a hazai begyűjtési rendszer változásáról, a greenwashing elleni fellépésről és jó gyakorlatokról is hallhatnak a résztvevők.

Az érdeklődők megtalálhatnak bennünket a Centrica standjánál, ahol megismerhetik az élelmiszer- és italgyártó ipar számára kínált megoldásainkat. Továbbá értékesítési vezetőnkkel, Kabátnik Zsolttal is találkozhatnak a résztvevők, Zsolt ugyanis a “Megújuló, környezetbarát energiatermelés – Egy tervezhető megoldás tőkebefektetés nélkül!” címmel tart előadást. Az prezentáció során ismertetni fogja a nulla tőkebefektetést igénylő, Solar PPA konstrukciónkat, amellyel lehetségessé válik a vállalatok számára, hogy 100%-ban zöld energiát termeljenek saját telephelyükön.

A változó piaci körülmények miatt létfontosságúnak tartjuk az innovációt, a gyors alkalmazkodási képességet és a rugalmasságot, hiszen így lehet felgyorsítani az alacsonyabb CO2-kibocsátású jövő felé vezető utat, ugyanakkor megőrizni a vállalkozások számára a költséghatékonyságot és a versenyképességet.

Hiszünk abban, hogy együtt megtalálhatjuk az egyensúlyt a Földünk fenntarthatósága és az üzleti igények között!

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.