Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A gyártás szén-dioxid-terhelésének csökkentése

Az energiacsökkentéssel kevesebb szén-dioxid keletkezik, de számos más üzleti előnye is van.

Az élelmiszer- és italgyártók nagy energiafelhasználónak minősülnek – valójában ők a negyedik legnagyobb ipari energiafelhasználók az országban.

Ha kevesebb energiát használ fel a hagyományos fosszilis üzemanyagokból, akkor alacsonyabb lesz a szén-dioxid-kibocsátás, vagyis a vállalkozása felkészültebben tekinthet a jövőben ezzel kapcsolatban várható szigorúbb szabályozások elé. Általános szándék, hogy ne pazaroljunk semmit – tehát a tőkét se.

Ez a tanulmány azt vizsgálja, hogy a CHP és az energiagazdálkodási megoldások hogyan ösztönözhetik még hatékonyabban a vállalkozását.

Olvassa el fehér könyvünket, hogy többet tudjon meg arról, hogyan csökkentheti szén-dioxid-terhelését