Esti tengerpart hullámokkal.
  1. Kezdőlap

A gyártás szén-dioxid-terhelésének csökkentése

Az energiacsökkentéssel kevesebb szén-dioxid keletkezik, de számos más üzleti előnye is van.

Az élelmiszer- és italgyártók nagy energiafelhasználónak minősülnek – valójában ők a negyedik legnagyobb ipari energiafelhasználók az országban.

Ha kevesebb energiát használ fel a hagyományos fosszilis üzemanyagokból, akkor alacsonyabb lesz a szén-dioxid-kibocsátás, vagyis a vállalkozása felkészültebben tekinthet a jövőben ezzel kapcsolatban várható szigorúbb szabályozások elé. Általános szándék, hogy ne pazaroljunk semmit – tehát a tőkét se.

Ez a tanulmány azt vizsgálja, hogy a CHP és az energiagazdálkodási megoldások hogyan ösztönözhetik még hatékonyabban a vállalkozását.

Olvassa el fehér könyvünket, hogy többet tudjon meg arról, hogyan csökkentheti szén-dioxid-terhelését

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.