1. Kezdőlap
  2. > Knowledge Centre

[Webinárium igény esetén] Alacsonyabb széndioxid-kibocsátással járó jövő megalapozása hőszivattyúkkal

Fedezze fel, hogyan biztosíthat fenntartható fűtést vállalkozása számára, és hogyan támogathatja a Centrica Business Solutions az Ön energia megoldásait - angol nyelven.

Az elektromos hálózatok szén-dioxid mentesítésével párhuzamosan, a vállalkozások és a gyártó létesítmények fűtési megoldása is óriási átalakuláson megy át. A hőszivattyúk támogatást jelenthetnek az aktuális éghajlatváltozás kezelésében, és segítséget nyújthatnak az ügyfeleknek a szén-dioxid-kibocsátásuk csökkentésében.

A hőszivattyúk további előnye, hogy egyszerre konfigurálhatóak a vállalkozások hűtési igényének és fűtési igényének kielégítésére.

A webinárium keretében panelszakértőink megvitatják a különböző hőszivattyús rendszerek előnyeit, beszélnek a támogatásokról, a fenntartható hő biztosításáról a vállalkozások számára, és a csökkentő energiafelhasználásról is.

A Centrica Business Solutions segíthet az Ön szervezetének is a fenntartható fűtési megoldások biztosításában, teljes körű megoldást kínálva. Számos telephelyi energiatermelési és finanszírozási megoldást nyújtunk, a teljes körű üzemeltetési és karbantartási csomagok mellett.

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.