[Webinárium igény esetén] Alacsonyabb széndioxid-kibocsátással járó jövő megalapozása hőszivattyúkkal

Fedezze fel, hogyan biztosíthat fenntartható fűtést vállalkozása számára, és hogyan támogathatja a Centrica Business Solutions az Ön energia megoldásait - angol nyelven.

Az elektromos hálózatok szén-dioxid mentesítésével párhuzamosan, a vállalkozások és a gyártó létesítmények fűtési megoldása is óriási átalakuláson megy át. A hőszivattyúk támogatást jelenthetnek az aktuális éghajlatváltozás kezelésében, és segítséget nyújthatnak az ügyfeleknek a szén-dioxid-kibocsátásuk csökkentésében.

A hőszivattyúk további előnye, hogy egyszerre konfigurálhatóak a vállalkozások hűtési igényének és fűtési igényének kielégítésére.

A webinárium keretében panelszakértőink megvitatják a különböző hőszivattyús rendszerek előnyeit, beszélnek a támogatásokról, a fenntartható hő biztosításáról a vállalkozások számára, és a csökkentő energiafelhasználásról is.

A Centrica Business Solutions segíthet az Ön szervezetének is a fenntartható fűtési megoldások biztosításában, teljes körű megoldást kínálva. Számos telephelyi energiatermelési és finanszírozási megoldást nyújtunk, a teljes körű üzemeltetési és karbantartási csomagok mellett.