Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hogyan dolgozunk Fedezze fel, hogy a Centrica Business Solutions segítségével
miképp tudja ígéretes ötleteit fenntartható vállalkozásokká alakítani

Ugrás ide:  Hogyan nyújtjuk szolgáltatásainkat  |  Előnyök  |  Módszereink  |  Az Ön energiaútja


A Centrica Business Solutions újfajta módon közelíti meg az energiával kapcsolatos ügyeket – embereink szakértelmét az elosztott energia hatékonyságával kombináljuk, hogy biztosan elérhesse üzleti célkitűzéseit. Ez a módszer a Megközelítésünk nevet viseli és alapját az Ön energiaútja képezi. Ez egy személyre szabott energiastratégia és terv, amelynek középpontjában üzleti célkitűzései állnak.

A stratégiai iránymutatás, az iparági szakértelem, az innovatív technológia, a rugalmas finanszírozás és a teljes élettartamon át tartó támogatás egyedülálló kombinációja biztosítja, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki az új lehetőségekből, gyorsan reagálhasson a piac változásaira, valamint megszüntethesse és kiküszöbölhesse a komplexitásokat, illetve a kockázatokat.

70%
tartja úgy a vállalkozásoknak, hogy kereskedelmi és műszaki szakértelemre van szüksége az energiastratégiában rejlő növekedési lehetőségek kiaknázásához
66%
aggódik a vállalati ügyfeleknek az energiagazdálkodás növekvő összetettsége miatt
67%
aggódik a vállalatoknak az energiaellátás felügyeletének és biztosításának hiánya miatt

Együttműködésünk ügyfeleinkkel

 • Feltárás
  Szakértőink első lépésben feltérképezik üzleti céljait, energiaprofilját és kihívásait. Telephelye és elgondolásai felmérésével meghatározzuk a lehetséges cselekvési pontokat.
 • Azonosítás
  Energiastratégiai és megoldásfejlesztési csapatunk a feltárt lehetőségeket az Ön igényeire formálja. Önnel együtt dolgozva sorrendbe állítjuk őket, és meghatározzuk az Ön egyedi energiaútját.
 • Tervezés
  Tervezői csapatunk megtervezi a szervezete számára korábban tárgyalt műszaki megoldást. Önnel együtt dolgozva megállapítjuk a megvalósíthatóságot és pontosítunk a megoldás specifikációin.
 • Finanszírozás
  Kereskedelmi szakértőink több lehetőséget is felkínálnak a tőkeberuházástól kezdve a rugalmas finanszírozási opciókig, hogy szervezete minimalizálhassa a kockázatokat és biztosíthassa a szükséges pénzügyi hátteret.
 • Telepítés
  A telepítést végző csapatunk telepíti megoldást telephelyére vagy telephelyeire. A megoldás üzembe helyezése és aktiválása gondos felügyelet mellett történik, hogy az zökkenőmentesen történjen és csak a legminimálisabb szinten zavarja mindennapi üzletmenetét.
 • Karbantartás
  Az üzembe helyezést követően üzemeltetési és karbantartási csapataink továbbra is az Ön szolgálatára állnak, számos értékesítés utáni megoldásunk biztosítja az optimális működést és a folyamatos értékteremtést.
 • Optimalizálás
  Csapataink rendszeresen, proaktív módon kutatják energiafelhasználása fejlesztésének és optimalizálásának lehetőségeit, és azokról az időszakos találkozókon beszámolnak Önnek.

Előnyök szervezete számára

Energiaátalakítási megközelítésünk a gazdasági sikereket a környezetvédelmi felelősségvállalással egyesíti. És mivel minden energiaút eltérő, szakértőink a technológiák, a megoldások és a szolgáltatások kombinációját egyéni üzleti igényeihez igazítják.

Minden lépést szakértői erőforrásokkal, bizonyított folyamatokkal és teljes körű elszámoltathatósággal támasztunk alá – biztosítva ezzel, hogy vállalkozása igazodhasson pénzügyi és környezetvédelmi terveihez.

 • Alacsonyabb szén-dioxid-terhelés az olyan technológiák és szolgáltatások alkalmazásának köszönhetően, amelyek feltárják az energiapazarló pontokat és csökkentik a pazarlás mértékét
 • Nagyobb profit az alacsonyabb energiaszükségleteknek és a versenyelőny megteremtésének köszönhetően
 • Minimalizált kockázatok az energiagazdálkodással kapcsolatos üzleti célok és környezeti kockázatok mihamarabbi meghatározása révén
 • Márkanév-erősödés, amely javítja a fenntarthatósággal kapcsolatos jó hírnevét ügyfelei, alkalmazottjai és befektetői körében
 • Jogszabályi megfelelés biztosítása a szakértői iránymutatásunknak, jogszabályi ismereteinknek és kockázatcsökkentő kereskedelmi opcióinknak köszönhetően
 • Erőforrás-korlátozások leküzdése a teljes élettartamra kiterjedő támogatás révén, amely biztosítja az új technológiák megismerését, bevezetését és kezelését
 • Komplexitás csökkenése a fenntarthatósági célkitűzéseit hatékonyan elemző módszertanunknak köszönhetően
 • Egyértelműen meghatározott terv, amely garantálja az „Ön energiaútjának” sikerességét és üzleti fenntarthatósági céljainak elérését

Ismerje meg, hogy az energiával kapcsolatos megközelítésünk miként segítheti szervezetét