Office meeting around table with smiles
  1. Kezdőlap
  2. > Knowledge Centre
Jelentések és fehér könyvek

Az Ön érdeke is: Hogyan érjük el a nettó nulla kibocsátást

Az Ön gyakorlati útmutatója a vállalkozások fenntartható energiastratégiájának felgyorsításához

Minden szervezet ugyanazzal a dilemmával szembesül: hogyan lehet egyensúlyt teremteni Földünk fenntarthatósága és az üzleti igények között. Ez a két cél azonban nem összeegyeztethetetlen egymással. Rengeteg olyan "optimális pont” létezik, ahol ezek a törekvések nem csak egymás mellett élnek, de aktívan táplálják is egymást. 

Interjút készítettünk számos globális fenntarthatósági vezetővel és a következőkről kérdeztük őket:

  • Az éghajlatváltozás hatásainak csökkentése érdekében tett konkrét lépéseik
  • Miként csökkentik szén-dioxid kibocsátásukat
  • Energiaköltségeik kezelése a mai példátlan volatilitás közepette. 

Hallgassa meg tapasztalataikat, és kapjon saját útmutatót, amely lépésről lépésre vezeti az alkalmazkodó képesség, a versenyképesség és a fenntarthatóság felé vezető egyedi útjának kiépítéséhez. 

Az általunk megkérdezett szervezetek

nem ismeri teljes mértékben a zöld és alacsony szén-dioxid-kibocsátású technológiákhoz elérhető kormányzati támogatásokat és finanszírozást.

nem tudja, mely technológiákba fektessen, ami akadályozza a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére irányuló erőfeszítéseit.

decentralizált energiarendszerek megvalósítását tervezi - a nettó nullára való törekvés igényével

Velünk kezdődik. Itt kezdődik.

Hallgassa meg a podcast-et. 

Személyes ügyünknek tekintjük a fenntarthatóságot. Mindenkinek szerepe van a nettó zéró kibocsátás felé vezető úton. Hallgassa meg Chris O'Shea-t, a Centrica Group vezérigazgatóját és James Rushen-t, a Centrica Group környezetvédelmi vezetőjét amint arról beszélnek, hogy miként veszik ki részüket a környezeti felelősség és a vállalkozás sikeressége közötti egyensúly kialakításában.

Az Ön leegyszerűsített energiastratégiája

A szén-dioxid-mentesítés elengedhetetlen. Ez költségekkel és erőfeszítésekkel, de üzleti előnyökkel is járhat. Segíthet abban is, hogy értékes örökséget hagyjon hátra a jövő számára.

De mik azok a gyakorlati lépések, amelyeket meg kell tennie? Igényelje Gyakorlati Útmutatóját, amelyben felvázoljuk, hogy miként nézhet ki a nettó nullához vezető út, és milyen intézkedéseket érdemes fontolóra vennie az út során. 

Energy Pathway

A fenntarthatóbb jövő felé vezető út nem kell, hogy olyan nehéz legyen, mint azt sokan gondolják. A megfelelő energiastratégiával az Ön szervezete a megfelelő ütemben és a vállalkozás számára szükséges tájékozódási pontokon keresztül tud átállni.

Regisztráljon és töltse le gyakorlati útmutatónkat, hogy megtudja, milyen is ez az út, és milyen lépéseket tesznek mások.

Készen áll arra, hogy elérje a nettó nulla kibocsátást? Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy segítsen az utazás megkezdésében vagy felgyorsításában.
Öné a lehetőség, hogy fenntartható örökséget hagyjon hátra. Tudja meg, hogyan építheti ki vagy gyorsíthatja fel energiastratégiáját.

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.