Ismerje meg, hogyan teheti fenntarthatóvá vállalkozását

Tegye vállalkozását hatékonyabbá, rugalmasabbá és fenntarthatóbbá az alacsony szén-dioxid-kibocsátással való működés felé vezető úton.

Napjainkban, a digitális átalakulás, a fokozódó verseny, a klímaváltozás és az egyre növekvő ügyféligények világában a vállalkozásnak gazdasági és környezeti szempontból is fenntarthatónak kell lennie. A kifogástalan működés és a költségkezelés minden szervezet számára fontos tényező, és ahogy egyre több vállalkozás lép a digitalizálás útjára, a kihívást az üzleti rendszerek és az értékes információforrások védelme jelenti.

Ezek az erők együttesen arra kényszerítik a vállalkozásokat, hogy új módokat találjanak a növekedésre, energiahatékonyabbá váljanak, javítsák a vállalkozás működésének rugalmasságát és korlátozzák a környezetre gyakorolt hatásukat.

E kihívásokra reagálva a decentralizált energia egyre népszerűbbé válik. A technológiai fejlődésnek és a választási lehetőségek növekvő rugalmasságának köszönhetően a kis és nagy szervezetek egyaránt képesek a kockázatok kezelésére és a lehetőségek maximalizálására azáltal, hogy olyan energiaszolgáltatókkal lépnek partneri együttműködésre, amelyek képesek helyi energiamegoldásokat nyújtani.

72%

Azon vállalkozások, amelyek egyetértenek abban, hogy a hatékonyság maximalizálásához technológia és jobb működési gyakorlatok szükségesek.1

87%

Azon vállalkozások, amelyek azt vallják, hogy a vállalkozás digitalizáltabbá válásával még fontosabb szerepet kap az a rugalmasság, amelyre az áramkimaradások esetén van szükség.1

89%

Azon vállalkozások, amelyek egyetértenek abban, hogy 2025-re az alacsony szén-dioxid-terhelés alapvető fontosságú lesz márkájukat illetően.1

Forrás: 1. „Az elosztott energia jövőbeli trendjei” című beszámoló, Centrica Business Solutions, 2019.

Mi szükséges a fenntarthatóbb, jövőközpontú szervezetté váláshoz? Jelentésünkben részletezzük.
Üzleti kihívásainak legyőzése

Biztosítjuk a vállalkozások számára szükséges, az energiával kapcsolatos szaktudást, a stratégiától a működtetésig. Újfajta gondolkodásmódot, új technológiákat és új munkamódszereket kínálunk – az energiamegoldásoktól az optimalizálásig, a folyamatos üzemeltetéstől a karbantartásig.

Növelje az üzleti értéket és a hatékonys
A kifogástalan működés és a költségkezelés minden szervezet számára az egyik legfontosabb tényező. Megfelelő kezelése esetén az energia a vállalkozás hatékonyságának és teljesítményének javulását eredményezheti. Mi segítünk a rövid és hosszú távú hatékonysági és értékteremtő programok meghatározásában és bevezetésében – az adatvezérelt döntéshozatal révén azonosítjuk a lehetőségeket, amelyeket integrált ellátási és elosztottenergia-megoldások alkalmazásával használunk ki, ezzel segítve Önt a kereskedelmi sikerhez vezető út felismerésében. A velünk való együttműködés eredményeként a vállalkozás energiaköltségei csökkennek, energiagazdálkodása egyszerűbbé válik, energiahatékonysága értéket teremt és hasznos elemzésre is szert tehet.
Folyamatos működés
Az üzletmenet folytonosságának biztosítása kulcsfontosságú szerepet játszik a szervezet sikerében. Vállalkozásának olyan energiastratégiára van szüksége, amely védelmet nyújt a működési zavarokkal és a hálózati ellátásban előforduló kimaradásokkal szemben. Vállalkozása védelmére elosztottenergia-megoldásokat és teljes élettartamon át tartó támogatást kínálunk, amelyekkel megvédhetjük a szervezetet a kereskedelmi, a piaci és a szabályozással kapcsolatos kockázatoktól, ezzel segítve Önt a vállalkozás biztonságához vezető út felismerésében. A velünk való együttműködés eredményeként vállalkozása hatékonyabban kezelheti a kereskedelmi kockázatokat, a szabályozásoknak megfelelően működhet, növelheti az eszközök megbízhatóságát, valamint a hálózattól való függés csökkentésével az ellátás folyamatosságát is biztosíthatja.
Érje el a nettó nulla kibocsátást
A klímaváltozás elleni küzdelemben a vállalkozások számára a szervezet és az ellátási lánc szén-dioxid-mentesítése a legfontosabb lépés. Emellett az alkalmazottak, az ügyfelek és a szabályozó hatóságok részéről is egyre nagyobb a nyomás. Mi segíthetünk egy olyan fenntartható, növekedésorientált energiastratégia kidolgozásában, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan reagáljon az új lehetőségekre és a befektetők környezetvédelmi felelősségvállalással kapcsolatos elvárásaira, ezzel segítve Önt az alacsony szén-dioxid-kibocsátással való működéshez vezető út felismerésében. A velünk való együttműködés eredményeként vállalkozása csökkentheti az energiafelhasználást és a szén-dioxid-kibocsátást, áttérhet a megújuló energiaforrásokra, fenntartható energiastratégiát dolgozhat ki és fenntarthatóbb üzleti gyakorlatokat tehet lehetővé.

Miért éppen a Centrica Business Solutions?

  • Alacsonyabb szén-dioxid-terhelés az olyan technológiák és szolgáltatások alkalmazásának köszönhetően, amelyek feltárják az energiapazarló pontokat és csökkentik a pazarlás mértékét
  • Nagyobb profit az alacsonyabb energiaszükségleteknek és a versenyelőny megteremtésének köszönhetően
  • Minimalizált kockázatok az energiagazdálkodással kapcsolatos üzleti célok és környezeti kockázatok mihamarabbi meghatározása révén
  • Nulla tőkebefektetést garantáló lehetőségeink széles választéka lehetővé teszi ügyfeleink számára a fejlett energiamegoldások tőkebefektetés nélküli bevezetését
6100

Ügyfelek telephelyeinek globális szintű támogatása megoldásainkkal.

2,5GW

Az összes optimalizált, a helyi hálózatokat támogató eszköz.

13TWh

A szerződés keretében történő megújulóenergia-termelés mennyisége.

Szervezete támogatása

Ismerje meg, miképp dolgozunk azért, hogy Ön elérhesse üzleti céljait.

Technológiáink egyedi kombinációjával, teljes élettartamon át tartó támogatással, rugalmas finanszírozással és teljes körű elszámoltathatósággal segíthetünk gazdasági és környezetvédelmi szempontból egyaránt jövőállóvá tenni szervezete stratégiáját.

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.