Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PowerRadar™

Egyszerűsítse energiagazdálkodását és alapozza meg stratégiáját az integrált energiagazdálkodási platformunk által szolgáltatott érdemi információkkal.

A PowerRadar olyan hatékony és egyszerű energiagazdálkodási platform, amely kellő rugalmasságot biztosít a szervezetek számára ahhoz, hogy az energialábnyomukra vonatkozó egyetlen, holisztikus nézetet használva ellenőrizzék és kezeljék valamennyi energiaadatukat. A platform részletesen és naprakészen ábrázolja az energiafelhasználási teljesítményt – segítséget nyújtva Önnek ahhoz, hogy egyértelmű, megbízható adatok használatával versenyelőnyt szerezzen az energiagazdálkodás terén.

A platform részletesen és naprakészen ábrázolja az energiafelhasználási teljesítményt – segítséget nyújtva Önnek ahhoz, hogy egyértelmű, megbízható adatok használatával versenyelőnyt szerezzen az energiagazdálkodás terén. Segítségével mélyrehatóbb ismereteket szerezhet vállalatának energiahelyzetéről, és a helyszíni energiatermelő berendezésekkel való integráció révén fokozottabb ellenőrzésre tehet szert.

Előnyök vállalata számára

  • Az energiaadatok valós idejű, berendezésszintű felügyeletével átfogó képet kaphat energiafogyasztásáról.
  • A helyszíni eszközök teljesítményének nyomon követése, valamint az energiatermelés, -fogyasztás, költségmegtakarítások és szén-dioxid-kibocsátás valós időben történő áttekintése.
  • Prioritásainak megfelelő, célzott és differenciált figyelmeztetések annak érdekében, hogy mindig az Ön számára legfontosabb információkat kapja.
  • Adatokkal alátámasztott döntéshozatal valós energiaadatok felhasználásával, hogy a nagyobb megtérülés elérése érdekében meg lehessen indokolni a befektetéseket és meg lehessen határozni azok megfelelő mértékét.
  • Kényelmes hozzáférés a szervezet energiaadataihoz és -teljesítményéhez, bárhonnan és bármikor.
  • Szigorú biztonsági és adatvédelmi szabványok, amelyek megőrzik hálózatának és kritikus fontosságú eszközeinek biztonságát.
10%
Egy műholdkommunikációs telephely a PowerRadar használatával, valós időben elemezve az energiaadatait 10%-kal csökkentette az energiafogyasztását.
€1,1m
Egy nemzetközi divatáruüzlet-hálózat a PowerRadar segítségével növelte láthatóságát, az általa szolgáltatott információkat használva a fogyasztás csökkentésére, mellyel több mint 1,1 millió eurót tudott megtakarítani 60 üzletében
42
Egy építőanyagokkal foglalkozó globális óriásvállalat a PowerRadar használatával jelentős éves megtakarításokat ért el – gyors ütemben bővítve annak használatát 42 telephelyén

Miért éppen a Centrica Business Solutions?

  • Felhőalapú, biztonságos szoftver – az energiaadatok biztonságos kezelése bárhonnan, akár asztali számítógépről vagy mobilalkalmazásunkon keresztül.
  • Felhasználóbarát, modern kialakítás – az intuitív, jól megtervezett felhasználói felület lehetővé teszi az energiaadatok átlátható megjelenítését.
  • Méretezhető – a különböző energiamegoldásoknak a PowerRadar platformba történő folyamatos integrálása révén egyre nagyobb mértékű ellenőrzés válik lehetségessé, ahogy stratégiája fejlődik.
69k+
Világszerte több mint 69 000 eszköz csatlakozik a PowerRadar platformhoz, mely teljes körű áttekintést biztosít az ügyfelek számára energiahelyzetükről
4000
A PowerRadar világszerte 4000 helyszín számára biztosít érdemi információkat és áttekintést a teljes energialábnyomukra vonatkozóan
560+
A PowerRadar segítségével az ügyfelek több mint 560 MW helyszíni energiatermelő eszközt kísérnek figyelemmel és kezelnek

Tudjon meg többet arról, hogy a PowerRadar hogyan tudja elősegíteni a megalapozottabb, adatokra támaszkodó döntéshozatalt.

Használja a PowerRadar platformot kapcsolt hő- és áramtermelési rendszere teljesítményének nyomon követéséhez, és demonstrálja helyszíni energiatermelési beruházásának megtérülését.