1. Kezdőlap

PowerRadar™

Egyszerűsítse energiagazdálkodását és alapozza meg stratégiáját az integrált energiagazdálkodási platformunk által szolgáltatott érdemi információkkal.

A PowerRadar olyan hatékony és egyszerű energiagazdálkodási platform, amely kellő rugalmasságot biztosít a szervezetek számára ahhoz, hogy az energialábnyomukra vonatkozó egyetlen, holisztikus nézetet használva ellenőrizzék és kezeljék valamennyi energiaadatukat. A platform részletesen és naprakészen ábrázolja az energiafelhasználási teljesítményt – segítséget nyújtva Önnek ahhoz, hogy egyértelmű, megbízható adatok használatával versenyelőnyt szerezzen az energiagazdálkodás terén.

A platform részletesen és naprakészen ábrázolja az energiafelhasználási teljesítményt – segítséget nyújtva Önnek ahhoz, hogy egyértelmű, megbízható adatok használatával versenyelőnyt szerezzen az energiagazdálkodás terén. Segítségével mélyrehatóbb ismereteket szerezhet vállalatának energiahelyzetéről, és a helyszíni energiatermelő berendezésekkel való integráció révén fokozottabb ellenőrzésre tehet szert.

Optimális energiahatékonyság és teljesítmény

Ismerje meg, hogyan gyakorolhat fokozottabb ellenőrzést energiastratégiája felett a PowerRadar segítségével

Tekintse meg videónkat, amelyben bemutatjuk, hogyan teszi lehetővé a PowerRadar a szervezetek számára energiahelyzetük értelmezését és kezelését – ellátva őket az energiastratégiájuk megvalósításához szükséges információkkal.

Előnyök vállalata számára

 • Az energiaadatok valós idejű, berendezésszintű felügyeletével átfogó képet kaphat energiafogyasztásáról.
 • A helyszíni eszközök teljesítményének nyomon követése, valamint az energiatermelés, -fogyasztás, költségmegtakarítások és szén-dioxid-kibocsátás valós időben történő áttekintése.
 • Prioritásainak megfelelő, célzott és differenciált figyelmeztetések annak érdekében, hogy mindig az Ön számára legfontosabb információkat kapja.
 • Adatokkal alátámasztott döntéshozatal valós energiaadatok felhasználásával, hogy a nagyobb megtérülés elérése érdekében meg lehessen indokolni a befektetéseket és meg lehessen határozni azok megfelelő mértékét.
 • Kényelmes hozzáférés a szervezet energiaadataihoz és -teljesítményéhez, bárhonnan és bármikor.
 • Szigorú biztonsági és adatvédelmi szabványok, amelyek megőrzik hálózatának és kritikus fontosságú eszközeinek biztonságát.
10%
Egy műholdkommunikációs telephely a PowerRadar használatával, valós időben elemezve az energiaadatait 10%-kal csökkentette az energiafogyasztását.
€1,1m
Egy nemzetközi divatáruüzlet-hálózat a PowerRadar segítségével növelte láthatóságát, az általa szolgáltatott információkat használva a fogyasztás csökkentésére, mellyel több mint 1,1 millió eurót tudott megtakarítani 60 üzletében
42
Egy építőanyagokkal foglalkozó globális óriásvállalat a PowerRadar használatával jelentős éves megtakarításokat ért el – gyors ütemben bővítve annak használatát 42 telephelyén

Megoldás a megtakarítások állandósítására

Egy globális építőanyag-beszállító éves szinten 263 000 euró megtakarítást ért el az energiafelhasználás három helyszínen történő nyomon követésével és valós adatok használatával a tevékenységek hatékonyságának javítása érdekében.

Miért éppen a Centrica Business Solutions?

 • Felhőalapú, biztonságos szoftver – az energiaadatok biztonságos kezelése bárhonnan, akár asztali számítógépről vagy mobilalkalmazásunkon keresztül.
 • Felhasználóbarát, modern kialakítás – az intuitív, jól megtervezett felhasználói felület lehetővé teszi az energiaadatok átlátható megjelenítését.
 • Méretezhető – a különböző energiamegoldásoknak a PowerRadar platformba történő folyamatos integrálása révén egyre nagyobb mértékű ellenőrzés válik lehetségessé, ahogy stratégiája fejlődik.
90k+
Világszerte több mint 90 000 eszköz csatlakozik a PowerRadar platformhoz, mely teljes körű áttekintést biztosít az ügyfelek számára energiahelyzetükről
8500+
A PowerRadar világszerte több mint 8500 helyszín számára biztosít érdemi információkat és áttekintést a teljes energialábnyomukra vonatkozóan
716+
A PowerRadar segítségével az ügyfelek több mint 716 MW helyszíni energiatermelő eszközt kísérnek figyelemmel és kezelnek
Tudjon meg többet arról, hogy a PowerRadar hogyan tudja elősegíteni a megalapozottabb, adatokra támaszkodó döntéshozatalt.
Használja a PowerRadar platformot kapcsolt hő- és áramtermelési rendszere teljesítményének nyomon követéséhez, és demonstrálja helyszíni energiatermelési beruházásának megtérülését.

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

 • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
 • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
 • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.