Food_Beverages_HU
  1. Kezdőlap
  2. > Knowledge Centre
Jelentések és fehér könyvek

A tiszta energia forradalma meghosszabbítja az élelmiszer- és italgyártók eltarthatósági idejét

Töltse le a tájékoztatót, hogy megtudja, hogyan csökkenthetik az élelmiszer- és italgyártók az energiaigényt és a szén-dioxid-kibocsátást.

A dokumentum letöltése

Az élelmiszer- és italgyártók nagy feladat előtt állnak. A fogyasztók egyre inkább a fenntartható módon előállított termékeket részesítik előnyben. A kormányok és a szabályozó hatóságok pedig a klímacélok elérése érdekében a kibocsátások jelentős csökkentését követelik.

Az energiaigényes fűtési és hűtési folyamatok azonban azt jelentik, hogy nehéz csökkenteni a szén-dioxid-kibocsátást. Ráadásul széleskörű ingadozás időszakát éljük, amikor az ellátási lánc problémái, a magas energiaárak és az infláció felemésztik az amúgy is szűkös haszonkulcsokat.

A jó hír az, hogy az élelmiszer- és italgyártóknak nem kell választaniuk a bolygó és a profit között. Vannak módok arra, hogy ma csökkentsék a kibocsátást, és hosszú távon is versenyképesek maradjanak.

Tájékoztatónkban a következőket vizsgáljuk:

  • Hogyan veszélyeztetik a feldolgozási és csomagolási folyamatok a kibocsátási célokat
  • Helyszíni energiatermelési megoldások, amelyek igazodni tudnak az iparágra jellemző energiaterhelési profilhoz
  • Jövőbeni megoldások, amelyek hozzájárulhatnak egy fenntarthatóbb élelmiszerrendszer kialakításához

Azok az élelmiszer- és italgyártók, akik már korán lemaradnak a nettó nullához vezető úton, nehezen tudnak visszatérni a helyes útra, és sokan már most is ezzel a kockázattal küzdenek. Az űrlap kitöltésével még ma letöltheti példányát.

Fedezze fel, hogyan segíthetünk az élelmiszer- és italgyártóknak a pénzügyi és környezetvédelmi követelmények egyensúlyának megteremtésében.
Partnerség az élelmiszer- és italgyártókkal
Büszkén dolgozunk együtt az élelmiszer- és italgyártókkal, hogy olyan energiaprojekteket valósítsunk meg, amelyek összhangban vannak a költségekkel, a rugalmassággal és a szén-dioxid-mentesítési célokkal. Tekintse meg az alábbiakban néhány példát sikertörténetünkből.

Iratkozzon fel a Centrica Business Solutions szolgáltatásra

Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:

  • Frissítések a nettó nulláról, a fenntarthatóságról, az alacsony szén-dioxid-kibocsátásról és a megújuló energiáról
  • Betekintés energetikai megoldásainkba és a tágabb energiapiacra
  • Legfrissebb híreink, webináriumaink, podcastjaink és eseményeink

Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.